Vojna v Ukrajini 2

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.143
780
113
tu in tam
preveč se nacijev razpaslo, se moral vrnit
Eh, nek nadobuden mod ali admin me je izključil, kot sem nedavno opazil..očitno je bila moja vsebina nekomu močno napoto- komu in kaj nisem izvedel, ker v obvestilu o izključitvi nič od tega ni navedenega (razen neke floskule), zgleda pa, da se nivo moderacije (kolikor jo pač je) ni popravil in je izgleda še kar tarčno usmerjen (ob poplavi raznega spama je to več kot očitno), ravno kot takrat, ko je nek nedoraslež haral po tabli in banal vse povprek, odvisno od njegovega mentalnega stanja tisti dan...

Očitno se bo treba res posloviti in se pridružiti tistim, s katerimi smo bili od samega začetka tukaj in ravno zaradi zgoraj opisanih razlogov niso več prisotni na tabli.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Izključen uporabnik
23. jul 2008
42.824
5.388
113
  • Haha
Reactions: jonny77

Kamele0N

Izključen uporabnik
23. jul 2008
42.824
5.388
113
Očitno se bo treba res posloviti in se pridružiti tistim, s katerimi smo bili od samega začetka tukaj in ravno zaradi zgoraj opisanih razlogov niso več prisotni na tabli.

Buco mi te podpiramo pri tvoji nameri.....upam da se čimprej samoodstraniš....ego je ranjen....poti nazaj več ni!

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.143
780
113
tu in tam
Buco mi te podpiramo pri tvoji nameri.....upam da se čimprej samoodstraniš....ego je ranjen....poti nazaj več ni!
A si se našel? in kdo ste to "vi"? a imaš poleg vsega še grandiozno motnjo? pa očitno tudi brez otročjih vzdevkov ne gre ob pomanjkanju argumentov...odrasti že enkrat.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.331
-1.029
48
Valparaiso
Da nisi ti kje buco, al si izklesan dokolenko?

Ne vem, kaj je bilo zadaj, za tebe pa vem, da si imel naci nagnjenja in si brisal, da je bilo veselje. Tak mi deluješ v stilu Grimsa, Hojsa, jurišnik desnice, ki čisti.

Ampak taki ko spoka prvi odletijo ...

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.143
780
113
tu in tam
Kameleonček je en zafrustriran srednjeletnik, ki je svojo funkcijo :valjamse:na forumu zlorabljal do amena..kaj bi šele bilo, če bi v RL nosil recimo take oznake na uniformi, kot jih ima" buco"? raje ne pomislim.. IMG20250408102218.jpg

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.143
780
113
tu in tam
Če boš ti pri mojih letih takole zgledal v uniformi, kot jaz na zadnji "štelungi" pred nekaj meseci, se oglašaj ( itak se ne boš, ker ti bo manjkalo kar nekaj parametrov..pravzaprav vsi) :valjamse:
IMG_20250408_111701.jpg

Kamele0N

Izključen uporabnik
23. jul 2008
42.824
5.388
113
Takmu Švejku kot si ti bi pa lahko že digital camo prvoščl....

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5