No, pričakovan odgovor, ker drugega nimaš-Takmu Švejku kot si ti bi pa lahko že digital camo prvoščl....
Zdaj pa daj ti svojo fotko, lahko tudi v trenirki z maskirnim vzorcem, patikami in belimi štunfi...

No, pričakovan odgovor, ker drugega nimaš-Takmu Švejku kot si ti bi pa lahko že digital camo prvoščl....
Ja, jas sem, si me pogrešo? gdaj te gremo malo vun v gošo kakega spit pa kak čevap obrnt?Zakaj pa niste povedli da je Sisko na tabli?
Si nor jaz se takih rambotov bojimDenis, kumaj čokam, da bo zuni malu bul toplu pa da te mi provi domoljupi rečemo u živo kako besejdo o obrambi noše držove, ne sam prek tipkovnice..pa puvobi še unga Danija, če ga boš kaj vijdo.
Za kolajne ne vem, ce kaj pomeni, vsaka čast. Si pa bolj drobižek ti? Ti boš za po plinovodu penetrirat dober....
Žalostno pubeci, da še činov od naše vojske ne poznate, kje je potem še kaj drugega..Za kolajne ne vem, ce kaj pomeni, vsaka čast. Si pa bolj drobižek ti? Ti boš za po plinovodu penetrirat dober....
To te ne znajo niti če si v civilu... Sicer pa glede nato, da nismo vojaška država, nepoznavanje vojaških činov res ni nek hud problem.Zato pa sem mnenja, da bi morali moški (lahko tudi ženske) pri nas, ki niso odslužili ne v JA ne v SV, zaradi čudne varnostne situacije opraviti vsaj osnovno vojaško urjenje. Tako pa imaš situacijo, ko te milenijec in woke-ist tudi pozdraviti in pravilno nasloviti ne zna, ko stopiš pred njega, kje šele, da bi prav prijel puško v roke.
TrohoBolj majorja, če že.
Nismo, ampak tudi to je osnova - situacija se lahko hitro obrne..kdo nas bo branil?-nekaj 1000 poklicnih, policija in nekaj 100 rezervnih, kot sem recimo jaz? koga bomo pa mobilizirali, če bi bilo potrebno? zaradi gnile politike imamo hordo nesposobnih ljudi v najlepših letih, s katerimi si nimaš kaj počet.To te ne znajo niti če si v civilu... Sicer pa glede nato, da nismo vojaška država, nepoznavanje vojaških činov res ni nek hud problem.
Če boš ti pri mojih letih takole zgledal v uniformi, kot jaz na zadnji "štelungi" pred nekaj meseci, se oglašaj ( itak se ne boš, ker ti bo manjkalo kar nekaj parametrov..pravzaprav vsi)
Poglej priponko 98081
Poglej priponko 98082pol generala imamo?
a ni bilo tako da proti koncu služenja je vsak dobil, čine da je vsaj brat znal, pa kako srednjo imel narejeno...
Jaz to podpiram ne glede na situacijo in že od nekdaj negodujem nad ukinitvijo vojaškega urjenja, ki pa seveda mora biti takšno kot to dejansko mora biti in ne kot je bilo zadnja leta pred ukinitvijo.Zato pa sem mnenja, da bi morali moški (lahko tudi ženske) pri nas, ki niso odslužili ne v JA ne v SV, zaradi čudne varnostne situacije opraviti vsaj osnovno vojaško urjenje.