Vojna v Ukrajini 2

2. okt 2007
3.932
2.430
113

Najhuje je, da mine položiš na lastnem ozemlju, kjer poterm še 50+ let kasneje umirajo ali pa so pohabljeni lastni državljani in bognedaj otroci.

Nihče se po končanju spopadov ne loti popolnega čiščenja misnkih polj, niti to v praksi ni mogoče. Načrt za minsko polje, kot smo se učili v vojski, pa itak nihče ne izdeluje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
In mi vsi veseli, da si Kitajska krepi, postaja še bolj konkurenčna kot zahod in nas prehiteva po levi in po desni? Zahvaljujoč vojni v UA.
mirsi...če je zadeva made in prc narejena po zahodnih standardih ni dost cenejša od made in zahod. pusti klump ob strani. EU trenutno ni vesel, se je pa zahvaljujč vojni in Trumpu začel zbujat, tudi gospodarstvo se je zagnalo, pa ne mislim samo na vojno industrijo.

Kitajc te ne prehiteva zaradi vojne ampak zaradi milijon drugih zadev. Amapk kot sem napisal če je narejeno kot se zagre ni dost ceneje kot če je narejeno v EUju

USA so pa itak s trumpom dokazale da so napihnjene kot žaba v mlaki in raje rožljajo, kot pa udarijo.

Mi pa ni jasno kako ti v vsako temo uspe umestiti vojno v UA. To morš bit pa čarovnik

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N