Vojna ni zgolj orožje in strelivo.A ni Zahod prazen že od konca leta 2022?
Sem bil pod vtisom, da samo še kamni letijo proti Rusom že nekje 3 leta.
Vojna ni zgolj orožje in strelivo.A ni Zahod prazen že od konca leta 2022?
A ni Zahod prazen že od konca leta 2022?
Zahod brez USA nima dovolj orožja, da bi lahko spremenil potek fronte
Kitajske (ekonomsko) ne zanimamo....
![]()
Peking ponuja Evropski uniji strateški tango
Zakaj se predsednik Xi Jinping noče udeležiti vrhunskega srečanja, katerega datum šele določajo.www.delo.si
![]()
Litva, Latvija, Poljska in Estonija izstopajo iz konvencije o protipehotnih minah | 24ur.com
Estonija, Latvija, Litva in Poljska so sporočile, da nameravajo odstopiti od Ottawske konvencije, mednarodne pogodbe, ki prepoveduje uporabo, proizvodnjo in skladiščenje protipehotnih min, je sporočilo litovsko obrambno ministrstvo.www.24ur.com
ši zdaj lahk zbira al bo sesal jošk od vladota al pa trampa. Kitajci so trenutno v premoči proti tema 2 državama in si tam lahk kaj postrežejo.Lani poleti je Xi govoril, da treba zgraditi nove trgovske ¨mostove¨ med EU in Kitajsko.
In mi vsi veseli, da si Kitajska krepi, postaja še bolj konkurenčna kot zahod in nas prehiteva po levi in po desni? Zahvaljujoč vojni v UA.ši zdaj lahk zbira al bo sesal jošk od vladota al pa trampa. Kitajci so trenutno v premoči proti tema 2 državama in si tam lahk kaj postrežejo.
mirsi...če je zadeva made in prc narejena po zahodnih standardih ni dost cenejša od made in zahod. pusti klump ob strani. EU trenutno ni vesel, se je pa zahvaljujč vojni in Trumpu začel zbujat, tudi gospodarstvo se je zagnalo, pa ne mislim samo na vojno industrijo.In mi vsi veseli, da si Kitajska krepi, postaja še bolj konkurenčna kot zahod in nas prehiteva po levi in po desni? Zahvaljujoč vojni v UA.