Vojna v Ukrajini 2

2. okt 2007
3.932
2.430
113

Najhuje je, da mine položiš na lastnem ozemlju, kjer poterm še 50+ let kasneje umirajo ali pa so pohabljeni lastni državljani in bognedaj otroci.

Nihče se po končanju spopadov ne loti popolnega čiščenja misnkih polj, niti to v praksi ni mogoče. Načrt za minsko polje, kot smo se učili v vojski, pa itak nihče ne izdeluje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
In mi vsi veseli, da si Kitajska krepi, postaja še bolj konkurenčna kot zahod in nas prehiteva po levi in po desni? Zahvaljujoč vojni v UA.
mirsi...če je zadeva made in prc narejena po zahodnih standardih ni dost cenejša od made in zahod. pusti klump ob strani. EU trenutno ni vesel, se je pa zahvaljujč vojni in Trumpu začel zbujat, tudi gospodarstvo se je zagnalo, pa ne mislim samo na vojno industrijo.

Kitajc te ne prehiteva zaradi vojne ampak zaradi milijon drugih zadev. Amapk kot sem napisal če je narejeno kot se zagre ni dost ceneje kot če je narejeno v EUju

USA so pa itak s trumpom dokazale da so napihnjene kot žaba v mlaki in raje rožljajo, kot pa udarijo.

Mi pa ni jasno kako ti v vsako temo uspe umestiti vojno v UA. To morš bit pa čarovnik

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.676
5.622
113
  • Haha
Reactions: jonny77

jest5

Guru
18. avg 2007
26.328
-8.956
113
My conversation with Putin was very good and productive: we agreed on an immediate ceasefire at all energy and infrastructure facilities, — Trump

2 ure kasneje :D

Russia just broke the "ceasefire" and attacked the energy sector in Slovyansk, Donetsk region.

No, ponavadi se najprej kaj podpiše, predno take stvari stopijo veljavo. Veljava je pa od v pogodbi določenega trenutka dalje.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.919
124
63
štajerska
No, ponavadi se najprej kaj podpiše, predno take stvari stopijo veljavo. Veljava je pa od v pogodbi določenega trenutka dalje.
pri amerih je ponavadi beseda dovolj, Verjetno na to računa Trump, pozabi pa da Putin ni amer... Sicer pa bomo videli. Mogoče še ni prišel ukaz do enot...
Ruska pravda sicer tudi piše o tem, da je dogovor o nenapadanju energetske infrastrukture... Se bodo morali tega držati

Прекращения огня на 30 дней не будет, а договорились только о взаимном отказе "сторон конфликта" от ударов на 30 дней по объектам энергетической инфраструктуры. Это предложение выдвинул Трамп. Посмотрим, как это будет выполняться Украиной, если такая договорённость с Киевом всё же будет достигнута.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.328
-8.956
113
pri amerih je ponavadi beseda dovolj, Verjetno na to računa Trump, pozabi pa da Putin ni amer... Sicer pa bomo videli. Mogoče še ni prišel ukaz do enot...
Eh itak ja... Sploh pa pri trumplnu, ko spreminja mnenja v skladu z vremenom :aplauz:
Dej no, po telefonu malo čvekaš, potem se pa v ozadju podpiše. In tukaj je pol vedno še vsaj 24h zamika, da se pripravi na izvajanje podpisanega

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.919
124
63
štajerska
itak bo še malo trajalo. sier pa so tudi ukrajinci malce bombardirali/raketirali ruske energetske rezerve