Vojna v Ukrajini 2

hermann

Guru
19. mar 2014
9.799
6.737
113
nukice bi lahko testirali v Postonjski jami...

...čeprav kot primerni kraji mi na pamet pridejo tudi določena ilegalna naselja

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.647
5.637
113
Preden nas doktor Andy1 prehiti....

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.203
-984
48
Valparaiso
Bolj me zanima če se bi ti sploh znajdu zunaj v naravi....ni to toti Maribori....

....ko bi ti zmanjkalo alkohola in bi se streznil....
Pojma nimaš, veliko sem bil in sem še v naravi.

Tudi mene zanima, kako bi se ti v Sibiriji znašel, očitno se v strahu in solzicah že pripravljaš, če ajaš na -10 gol na odprtem... vendar v Sibiriji so druge temperature in boš hitro v solzicah.

Alkohola pa praktično ne uživam. Si pa verjetno ti na močnih tabletah, da te ni tako strah zvezde in Rusije.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.989
918
113
tu in tam
Pojma nimaš, veliko sem bil in sem še v naravi.

Tudi mene zanima, kako bi se ti v Sibiriji znašel, očitno se v strahu in solzicah že pripravljaš, če ajaš na -10 gol na odprtem... vendar v Sibiriji so druge temperature in boš hitro v solzicah.

Alkohola pa praktično ne uživam. Si pa verjetno ti na močnih tabletah, da te ni tako strah zvezde in Rusije.
Enkrat je pozimi šel pijan scat pred vikendico na Pokljuki, zdaj pa misli, da je kar specijalc, izurjen za Sibirijo..:p

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.564
5.148
113
In potem bodo Vatniki nabijali da Ukrajina ni hotela prekinitve ognja in vojne...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.364
16.666
113
In potem bodo Vatniki nabijali da Ukrajina ni hotela prekinitve ognja in vojne...

Predlog naj bi zavrnili z utemeljitvijo, da si želijo dolgoročno mirovno rešitev.

Dobro je tole Floki napovedal pred dnevi (glej spodaj). Zdaj pa da vidimo Trumpa.
Ne, ne sedaj moramo samo še počakat kako bo Tump odreagiral, ko bodo rusi zavrnili 30 dnevno premirje in zahtevali samo pogovore o trajnem. Če bo dal :zmaga: potem mogoče bo nekaj na tem drugače pa zna še trajat.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in Garfildd

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.142
4.112
113

Ne bluzi.

Rusi se od zacetka ponavljali, da ne bodo pristali na prekinitev ognja ampak le na pogajanja za dokoncno resitev.

Tole je bil non-starter ze od zacetka. Americani se zdaj ne poslusajo rusov.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.142
4.112
113
Saj to ni nič novega, to govorijo že več kot leto dni, kdor pač ne spremlja dogajanja se sedaj čudi kako bodo delno premirje zavrnili. Pa saj niso neumni.
Ne samo leto dni. Ze od zacetka. Ce se spomnis, ko so potekala pogajanja v Carigradu, ze takrat niso pristali na premirje med pogajanji. In to je bilo marca/aprila 2022.
No, pogajanja so bila uspesna, podpisana, potem je pa priletel klovn Boris Johnson in vse zjebal.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto