najbolj se sajkeka boji, da ga ni bi znukal.malo se je pa tud EUja ustrašil, jih je vseeno ene par ki se mu upajo zoperstavt
najbolj se sajkeka boji, da ga ni bi znukal.malo se je pa tud EUja ustrašil, jih je vseeno ene par ki se mu upajo zoperstavt
maybe sicer pa bodoče nemški kancler ga ne je*e 5 posto, macron mu je tud svoje povedal, premier VB mu tudi malčk oporeka....najbolj se sajkeka boji, da ga ni bi znukal.
kaj pa lahko ti pezdeti naredijo. V svojih državah so presrane lutke, kaj še le na mednarodni ravni.maybe sicer pa bodoče nemški kancler ga ne je*e 5 posto, macron mu je tud svoje povedal, premier VB mu tudi malčk oporeka....
niso ravno poslušni kot si je on zamislil
Sej tudi Vučić je narobe glasoval, ker je bil utrujen. (pa čeprav ga sploh ni bilo tam oz ni on glasoval).Igračkanje... z rusofili... :S
"Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel"
![]()
Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel | 24ur.com
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se bo v Washingtonu sestal z ameriškim kolegom Donaldom Trumpom. Kot je pred dnevi napovedal Trump, naj bi predsednika na srečanju podpisala dogovor o redkih zemljah. Ta za zdaj ne vključuje ameriških varnostnih jamstev, ki pa so za Ukrajino nujna. Trump...www.24ur.com
ne rabijo dost delat že trump in musk s svojimi kretenizmi opravita del njune naloge. recimo potencialen razpad/preoblikovanje NATA je že en tak primerkaj pa lahko ti pezdeti naredijo. V svojih državah so presrane lutke, kaj še le na mednarodni ravni.
Sej tudi Vučić je narobe glasoval, ker je bil utrujen. (pa čeprav ga sploh ni bilo tam oz ni on glasoval).
![]()
'Narobe smo glasovali, najbrž sem utrujen', v Moskvi sprejeli opravičilo | 24ur.com
Srbija je v Generalni skupščini ZN podprla ukrajinski amandma, ki Rusijo označuje za agresorko in poziva k njenem umiku iz zasedenih ozemelj. Glas, ki je v Srbiji, tradicionalni ruski zaveznici, razjezil mnoge. Predsednik Aleksandar Vučić se je opravičil narodu in glas za označil za napako. Pri...www.24ur.com
Igračkanje... z rusofili... :S
"Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel"
![]()
Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel | 24ur.com
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se bo v Washingtonu sestal z ameriškim kolegom Donaldom Trumpom. Kot je pred dnevi napovedal Trump, naj bi predsednika na srečanju podpisala dogovor o redkih zemljah. Ta za zdaj ne vključuje ameriških varnostnih jamstev, ki pa so za Ukrajino nujna. Trump...www.24ur.com
To je pa tisto, ko se mu odpoveš, ker zaupaš v dogovore in pričakuješ, da bojo varnostna zagotovila vzdržala. Saj so res presenetljivo dolgo.Biznismen Trump bo na koncu dosegel to, da bo ostal sam proti Kitajski.
Je pa tole lepa lekcija, kaj se zgodi, če si šibkejši. Ni čudno, da Severni Korejci in Iran hočejo imeti jedrsko bombo. Škoda, da je Ukrajinci nimajo več.
Težava je pa v tem, da mu ostali voditelji že ližejo rit. Recimo UK, Netanjahu, Japonec. Eh.
Želodec se mi obrača.
to je bolj pri rusih nevarno![]()
Zelenski izvadio potresne slike i dao ih Trumpu. Trump ga napao, krenula deračina
UKRAJINSKI predsjednik Volodimir Zelenski stigao je u Washington, gdje bi s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom trebao potpisati važan sporazum o mineralima.www.index.hr
da ne bo kje v kak jašek padel
to je na državni ravni tko da..bo treba tud kaj več kot običnega civila tja poslat.Isto pri nas naredit.
Kdor podpira Ukrajino, ga oblečt in poslat v rove.
Bo hitro mir.
Biznismen Trump bo na koncu dosegel to, da bo ostal sam proti Kitajski.
Je pa tole lepa lekcija, kaj se zgodi, če si šibkejši. Ni čudno, da Severni Korejci in Iran hočejo imeti jedrsko bombo. Škoda, da je Ukrajinci nimajo več.
Težava je pa v tem, da mu ostali voditelji že ližejo rit. Recimo UK, Netanjahu, Japonec. Eh.
Želodec se mi obrača.
tud vas rusofile bi lahk spokali na prvi zug pa via moskvaIsto pri nas naredit.
Kdor podpira Ukrajino, ga oblečt in poslat v rove.
Bo hitro mir.