ne vem preveri......
po moje je navdušen Ivan
ne vem preveri......
Ta železnina je za ponucat (če se že mora) , dokler se še premika.To da je slovenija večina vojaške opreme izvozila v ukrajino se sicer ve, celo kaj novinarji napišejo, večina pa je gre mimo novic. O tankih T55 in oklepnikihin M80, HMW tudi, ki so blili tudi že na posnetkih ukrajinske vojske sploh T55. Zelo malo pa je pisalo o BOV 3 ki so jih 26 poslali v Ukrajino. Številki 552 in 553 sta končali svojo pot na ukrajinskem bojišču ne dolgo nazaj.
lahk bi se obrni k toyoti recimo pa dobil še malc večLahko bi zavestno bojkoturali glupe Tesle in se obrnili h Kitajski, kjer lahko dobimo več in bolje.
S plinom nas je že nategnil, že prejšnji senilček
Ker nas kitajci pa ne bodo netegnili?Lahko bi zavestno bojkoturali glupe Tesle in se obrnili h Kitajski, kjer lahko dobimo več in bolje.
S plinom nas je že nategnil, že prejšnji senilček
They promised that is going to be fun!
Neumnost in napuh..kar za Goloba ne bi rekel, prej zaupljivost in dobromiselnost..lahko, da se pa motim.Prej neumnost. Hitreje blekne kot misli. Nekje na nivoju našega premierja.
Stari cajti..to je pravi petek, ko se od srca nasmejiš.
Igračkanje... z rusofili... :S
"Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel"
![]()
Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel | 24ur.com
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se bo v Washingtonu sestal z ameriškim kolegom Donaldom Trumpom. Kot je pred dnevi napovedal Trump, naj bi predsednika na srečanju podpisala dogovor o redkih zemljah. Ta za zdaj ne vključuje ameriških varnostnih jamstev, ki pa so za Ukrajino nujna. Trump...www.24ur.com