Vojna v Ukrajini 2

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.125
4.105
113
Torej je po tvoje tole nova normala...ena država napade drugo in jbg btk.... kaj pa če bi tebe in tvojo familijo dali parim rusom ali čečencem, misliš da bi si potem premislil?

Se desetic. Ni vazno, kaj si mislis ti in kaj si mislim jaz.
Vazno je kaj si mislijo rusi. In ce se oni cutijo ogrozene, da jim je NATO, kjub obljubam, prisel na meje drzave, bodo rusi odreagirali.
In so odreagirali.

Kdo jih bo ustavil? Ti? EU? NATO?

Se niste nic naucili iz zgodovine? Ce jim ni Napoleon prisel do zivega in ce jim Hitler ni prisel do zivega in se kdo drug, zakaj mislite, da jim bo prisla do zivega WOKE Evropa in NATO.

Sem vam rekel, da se ne bo dobro koncalo in zdaj vidite, da sem imel prav.
Zdaj se je pokazalo, da je cel NATO nesposoben premagati ene fakin Rusije na bojiscu.
Maske so padle, cesar je nag.
NATO ni sposoben udejaniti tega, za kar je bil ustvarjen.
NATO je dober samo za unicevanje sibkejsih od sebe.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.991
2.331
113
Te 2 sta že prej sodelovali z njimi, ter sta izpolnjevali pogoje.

Ampak ni panike, ti kar sanjaj dalje :zmaga:

Sodelovali so že, niso pa hoteli v NATO, še lastni narod ni bil za NATO, dokler se ni začela vojna v UA.

Saj ste se užigali, kako lahko jih lahko sprejemejo v NATO brez referenduma....itd. Smo že pozabili, kdo je o tem jokal?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.841
113
Sodelovali so že, niso pa hoteli v NATO, še lastni narod ni bil za NATO, dokler se ni začela vojna v UA.

Saj ste se užigali, kako lahko jih lahko sprejemejo v NATO brez referenduma....itd. Smo že pozabili, kdo je o tem jokal?
No, kdo je o tem jokal?

In znova ... Obe državi sta izpolnjevali pogoje.
Ukrajina jih niti slučajno ne, ter je še v aktivnem konfliktu.

• Všeč mi je

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.125
4.105
113

Kje ti pobiras te debilizme? Ste res tako obupani, da verjamete takim lazem?

Tole je vir BBCja in Mediazona, ki natancno preverjajo dobljene podatke:

93,641

Recimo rusi imajo okoli 100.000 mrtvih, ukrajinci okoli 1.000.000 mrtvih.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.125
4.105
113

Ti se ni dosti, da se nobeno prekinitev teh kablov ni izkazalo, da je kriva Rusija?
Ti se ni dosti, da tudi za unicenjem Nordstreama ne stoji Rusija?
Si tako obupan, da brez kakrsnegakoli kancka zdravega razuma za vsako stvar vnaprej s prstom kazes na Rusijo?

Aja, sem ze pozabil, na Alterju je zmagala Ukrajina :valjamse:

• Všeč mi je

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.991
2.331
113
No, kdo je o tem jokal?

In znova ... Obe državi sta izpolnjevali pogoje.
Ukrajina jih niti slučajno ne, ter je še v aktivnem konfliktu.
Ti ne, alter rusofili pa.

Res je, obe sta izpoljevale pogoje, edino Švedska je imela še male probleme glede Turkov.

In še enkrat, brez vojne v UA, danes ne bi bilo Finske in Švedske v NATO. Tukaj ima vse zasluge Putler in noben drug, NATO je dal samo papir na mizo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.125
4.105
113

Res je, obe sta izpoljevale pogoje, edino Švedska je imela še male probleme glede Turkov.

In še enkrat, brez vojne v UA, danes ne bi bilo Finske in Švedske v NATO. Tukaj ima vse zasluge Putler in noben drug, NATO je dal samo papir na mizo.

Pa kaj, ce sta Finska in Svedska v NATOu. NATO se je izkazal za papirnatega tigra, ki je sposoben premagati samo sebi sibkejse.
NATO je nag. Skladisca orozja v NATOu so prazna.
Zakaj mislis, da EU ni prisotna na pogajanjih med ZDA in Rusijo?
Ker smo nepomembni. Skret smo. Nihce se nas ne boji vec.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.841
113

In kaj ima to veze s tem, da Ukrajina ta trenutek nima nobenega pogoja za vstop v NATO?

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.991
2.331
113
In kaj ima to veze s tem, da Ukrajina ta trenutek nima nobenega pogoja za vstop v NATO?

Trenutno nima nobenega pogoja, 2023 je pa NATO šef lepo povedal, da bo poenostavil pristopni proces za UA, več pa ni hotel Stoltenberg povedati, edino da mora biti konec vojne.

Zato ima Zelenski možnost, da si izpogaja vstop UA v NATO in odstopi z mesta predsednika. Če bo prišlo do kakšnega sporazume med UA in RU, samo dvomim.