kako mrši pravi med in mleko
je prav neverjetno, kolk za en qrc je sedaj ruski KGB.
Tako je.To da je ruzija napadla Ukrajino je tudi laz ane?
Ja, Mirsija ni!Da ni on slučajno kar CIA asset?
Ziher imajo naši forumski kolegi kakšne informacije o tem?
verjetno hospitaliziran....Ja, Mirsija ni!
Prostovoljno ali mobiliziran?
viri iz UA so napisali, da oni stojijo za atentatom, ker je pač bil po njihovem vojni zločinec in bla bla bla. tak da ja, primer zaključenTako hitri še niso v seriji Miami CSI kot KBG-ju. Primer je zaključen, kriv je zahod in UA.
Medvedov je že petkrat nevtraliziral vse...viri iz UA so napisali, da oni stojijo za atentatom, ker je pač bil po njihovem vojni zločinec in bla bla bla. tak da ja, primer zaključen
Medvedov pa je napovedal, da bodo nevtralizirali naročnike....pa da vidimo, kako hitro bo to
Ukrajina potrebuje vojake in kanonfutr.Ukrajina bo morala na morebitnih pogovorih o prekinitvi ognja nastopati s položaja moči, zaveznice pa ji morajo zagotoviti tisto, kar potrebuje, da prepreči zmago Rusije, je sporočil generalni sekretar Nata Mark Rutte.
Edino stvar k je medvedjev sposoben nevtralizirat so njegove mozganske celice s pomocje vodke.viri iz UA so napisali, da oni stojijo za atentatom, ker je pač bil po njihovem vojni zločinec in bla bla bla. tak da ja, primer zaključen
Medvedov pa je napovedal, da bodo nevtralizirali naročnike....pa da vidimo, kako hitro bo to
Jst ze sexam na okoli na polno da bodo cez 18 let lahko sli v prve bojne linije. Jst bom poskrbel za dobrobit zahoda. Pa ti?Ukrajina potrebuje vojake in kanonfutr.
Jim za začetek pošljemo naše otroke?
Ni potrebe, da se toliko žrtvuješ za dobrobit zahoda, je že tvoj oče pred leti opravil to delo.Jst ze sexam na okoli na polno da bodo cez 18 let lahko sli v prve bojne linije. Jst bom poskrbel za dobrobit zahoda. Pa ti?
pazi izkušnje srbskega pankrta...Ni potrebe, da se toliko žrtvuješ za dobrobit zahoda, je že tvoj oče pred leti opravil to delo.
Prvic je naredu dobro delo ko je mene naredu, cmon tak kerlc kot sem jaz je lahko samo pozitivno, za katerkol narod. Drugic je pa dobro naredu k je leta 1991 pomagal tvoje cobane pregnat iz Slovenije. Sicer skoda k zgleda da se je nekje zalomilo in vas je par tukaj ostalo. Mogoce pa jaz dokoncam to.Ni potrebe, da se toliko žrtvuješ za dobrobit zahoda, je že tvoj oče pred leti opravil to delo.