Sem šel pogooglat, pa nisem nič našel, da bi Rusi kaj hudega delali Madžarom.Guglaj 1956, p***a ti m******a.
Tole je pa intelektualna zmeda v popolnosti.Sem šel pogooglat, pa nisem nič našel, da bi Rusi kaj hudega delali Madžarom.
Sem pa našel, da je Sovjetska Zveza, katere (priviligiran) del je bila Ukrajina takrat napadla Madžarsko. Vojaki so bili Ukrajinci, prišli iz Ukrajine, glavni v Sovjetski zvezi pa je bil takrat Ukrajinec. Z Rusijo je povezava samo ta, da je imel pisarno v Rusiji.
Ali za vse zablode EU in Laynove potem tudi moramo krivit Belgijce?
Rubelj proti nuli .Dober leti, na črnem trgu že 250-300 rublov za 1$
BREAKING: Russia’s central bank suspends all currency purchases.
Poglej priponko 94993
x.com
x.com
ne rabiš ga razumet dost je da razumeš poceni nafta, plin kaka gnojila itd..da njihova ekonomija malce bolj miga in posledično da lahko odplačuje 10 milijard pufa njihovim bankam za gradnjo nuklerake, ki jo bodo seveda oni zidali... Mi pa ni jasno kako ni koga drugega dobil za ta projekt to je pa res vprašanjeIn zaradi zgoraj napisanega jaz najbolj ne razumem tega Orbana, da je po vsem hudem kar jim je storila Rusija, Madžarska še vedno na strani Putina.
sicr off topic ampak dvomim da bi ti uspel karkoli najt kar ruse kaže v tebi neljubi luči. Predvidevam da tudi delovnih taborišč nisi našel, če si jih iskalSem šel pogooglat, pa nisem nič našel, da bi Rusi kaj hudega delali Madžarom.
Sem pa našel, da je Sovjetska Zveza, katere (priviligiran) del je bila Ukrajina takrat napadla Madžarsko. Vojaki so bili Ukrajinci, prišli iz Ukrajine, glavni v Sovjetski zvezi pa je bil takrat Ukrajinec. Z Rusijo je povezava samo ta, da je imel pisarno v Rusiji.
Ali za vse zablode EU in Laynove potem tudi moramo krivit Belgijce?
O taboriščih sem našel, da so že l. 1838 američani zapirati indijance v taborišča, da so koncentracijska taborišča tudi španci uporabljali v vojni 1868 - 1899, imeli so jih pa tudi Britanci v Južni afriki na začetku prejšnjega stoletja v Burski vojni......sicr off topic ampak dvomim da bi ti uspel karkoli najt kar ruse kaže v tebi neljubi luči. Predvidevam da tudi delovnih taborišč nisi našel, če si jih iskal
Kallasova je že večkrat povedala, da bi bilo dobro Rusijo razkosati na več manjših državic.Brez naše pomoči Ukrajina kot taka ne bi več obstajala, ampak bi postala Belorusija 2.0., to so Putinove mokre sanje, spomni se 64 kilometrske povorke ruskih tankov na Kijev. Ukrajinci se upravičeno borijo za svobodo, da se končno rešijo ruske bede.