Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.381
-2.950
113
Guglaj 1956, p***a ti m******a. :mad::mad::mad:
Sem šel pogooglat, pa nisem nič našel, da bi Rusi kaj hudega delali Madžarom.

Sem pa našel, da je Sovjetska Zveza, katere (priviligiran) del je bila Ukrajina takrat napadla Madžarsko. Vojaki so bili Ukrajinci, prišli iz Ukrajine, glavni v Sovjetski zvezi pa je bil takrat Ukrajinec. Z Rusijo je povezava samo ta, da je imel pisarno v Rusiji.
Ali za vse zablode EU in Laynove potem tudi moramo krivit Belgijce?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.840
-1.058
113
145 km SZ od Opatije
"kaj so Sovjeti naredili Madžarom ...bla, bla, bla" ... Je tole sploh relevantno?

Recimo, da se vprašamo, kaj je Nemčija naredila Evropi ter še dalje (tudi Rusom, oz. kaj jim je hotela narest) pred "parimi leti", in?

Je Nemčija danes osovražena v svetu? Aha, je. Karma. Volkswagen jim gre v k**** :evil:

GStar

Pripravnik
23. nov 2020
61
40
18

Sem pa našel, da je Sovjetska Zveza, katere (priviligiran) del je bila Ukrajina takrat napadla Madžarsko. Vojaki so bili Ukrajinci, prišli iz Ukrajine, glavni v Sovjetski zvezi pa je bil takrat Ukrajinec. Z Rusijo je povezava samo ta, da je imel pisarno v Rusiji.
Tole je pa intelektualna zmeda v popolnosti.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.896
2.268
113
Dober leti, na črnem trgu že 250-300 rublov za 1$ :obesise::obesise:

BREAKING: Russia’s central bank suspends all currency purchases. :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Screenshot 2024-11-27 at 19-06-46 Russian Ruble to US Dollar Exchange Rate Chart Xe.png

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sad

Guru
24. avg 2007
21.052
9.709
113
Sam to je full dober, ti ne veš. Rusi so carji, večja kot je inflacija bolje jim gre. Sedaj ko se bo rubelj očitno zlomil, bo rusija šele poletela ekonomsko nadvladala tudi kitajsko.

In zaradi zgoraj napisanega jaz najbolj ne razumem tega Orbana, da je po vsem hudem kar jim je storila Rusija, Madžarska še vedno na strani Putina.
ne rabiš ga razumet dost je da razumeš poceni nafta, plin kaka gnojila itd..da njihova ekonomija malce bolj miga in posledično da lahko odplačuje 10 milijard pufa njihovim bankam za gradnjo nuklerake, ki jo bodo seveda oni zidali... Mi pa ni jasno kako ni koga drugega dobil za ta projekt to je pa res vprašanje

sicr off topic ampak dvomim da bi ti uspel karkoli najt kar ruse kaže v tebi neljubi luči. Predvidevam da tudi delovnih taborišč nisi našel, če si jih iskal