naši hlapčevski mediji o vojni slabo poročajo, ne vem, kaj se je zgodilo s slovenijo, da taka debilizacija na vseh področjih
Verjetno se vsi brez izjem strinjamo, da je potrebno vojno končati, vendar ne na način in pod pogoji, ki jih postavlja Putin.tam kaj dosti nisem pisal, če sploh
o trumpu morda le to, da je klovn oz murko
sprememba je nujna, vojno je treba ustavit, sankcije neresne, tudi nafta rjuharjev ne smrdi
hlapčevsko politiko imamo pri nas, ne leve ali desne
Res me zanima zakaj tako močno navijaš za Rusijo, kaj dobrega je v zgodovini naredila oziroma prinesla državam pod svojim okriljem?naši hlapčevski mediji o vojni slabo poročajo, ne vem, kaj se je zgodilo s slovenijo, da taka debilizacija na vseh področjih
Zakaj pa ti navijaš tako za judovsko ZDA, ki je nastala s klanjem indijancev, sužnjev, drž. vojno itd.Res me zanima zakaj tako močno navijaš za Rusijo, kaj dobrega je v zgodovini naredila oziroma prinesla državam pod svojim okriljem?
Povej kaj meniš, bi Ukrajina bolj prosperirala pod vplivom Eu ali Rusije?
Smo v službi al na forumu?Verjetno se vsi brez izjem strinjamo, da je potrebno vojno končati, vendar ne na način in pod pogoji, ki jih postavlja Putin.
Ti kot pravnik, bi se najbolj moral zavedati pomembnosti upoštevanja mednarodnega prava in obsodbe nekoga ki jo grobo krši kot to počne Rusija z vstopom in aneksacijo tuje suverene države.
Kaj misliš, kakšno sporočilo daje mednarodna skupnost Putinu in drugim samodržcem, če jim kar prepustimo zasedena ozemlja brez obsodbe, “namig naj ti bo Krim”
Hočeš reči, da zaradi sovraštva, ki ga gojiš do Zda in židovstva zagovarjaš Rusijo?Zakaj pa ti navijaš tako za judovsko ZDA, ki je nastala s klanjem indijancev, sužnjev, drž. vojno itd.
Kaj dobrega so zda naredile po svetu?
v lape ti dajo npr. iphone 18, in te zasužnijo...
kaj me briga za neko ukrajino, najbrž bi navidezno bolje uspevala v eu ob privatizaciji zahoda in izkoriscanju resursov
raje turčijo v eu
Upam, da ne iščeš pravice če te kdo prefuka ali bognedaj posili ženo in si rečeš jebiga, naraven pojav.Smo v službi al na forumu?
Naraven pojav, ko se naplodijo in dobijo drzavo.. kaksno mednarodno pravo, ozn, to vse nateg, ce mas orozje in moč, farsa
to nima veze s pravom, to je life, v zasebnem zivljenju nisem pravnik, lol, taksno neucinkovito pravo čisti nateg
To je druga zgodba, naravno pravo.Upam, da ne iščeš pravice če te kdo prefuka ali bognedaj posili ženo in si rečeš jebiga, naraven pojav.
Sem šel malo brat prispevke iz prej omenjene teme, kjer si jokal o bogih otrokih, ki jih je Trump izgnal iz ZDA in lahko najdem še druge prispevke kjer si kričal kot moderne Karen za neke brezveze stvari.Ni to sovraštvo, to so dejstva. In ni ljubezen.
To kar si napisal dalje, prijavi se na Miss Earth
Sem proti pobijanju ljudi, a v konfliktih ne morem biti nevtralen glede tega.
Ukrajinci niso bogi, niso v totalni vojni, velika večina lepo živi, izkoriščajo reveže za rove, da umirajo za njihovo brezskrbno življenje.
Rusija naj vzame ozemlja, kjer so Rusi, enako Kurdistan itd...
Kakšne otroke je Trump izgnal? ajde, je martinovo, ampak ne vem, o čem je bilo govora. Mogoče mehičane čez mejo nazaj? v čem bi tu bil problem, da jih vrne domov.Sem šel malo brat prispevke iz prej omenjene teme, kjer si jokal o bogih otrokih, ki jih je Trump izgnal iz ZDA in lahko najdem še druge prispevke kjer si kričal kot moderne Karen za neke brezveze stvari.
Ne bodi no dvoličen, kot sem ti že prej rekel.
Še vedno pa se nisi razjasnil zakaj tako močno zagovarjaš Putina.
Zaradi teh uredb, živiš lepo kot ne živijo nikjer drugje. Očitno prelepo in si želiš nekega velikega vodje ter wcja na štrbunk, kot večina v rusiji.To je druga zgodba, naravno pravo.
Ne pa sranje iz Bruslja, kjer birokrati za mastne plače cele dneve pišejo neumne uredbe s 500+ členi, ki jih nihče ne prebere, kaj šele pozna v potankosti.
Toliko predpisov kot jih imamo danes jih ni bilo nikoli, nered pa še večji.
Ko ti nek trotl predpiše, da plastični zamašek ostane na flaši, se moraš pa res vprašat, če vse skupaj ni zaplezano.
p.s.
mogoče pa je ne posili, ampak ga ona likvidira ob poskusu in rečeš super, en manj
Kakšne nove meje?Kakšne otroke je Trump izgnal? ajde, je martinovo, ampak ne vem, o čem je bilo govora. Mogoče mehičane čez mejo nazaj? v čem bi tu bil problem, da jih vrne domov.
Če bi vse prebral v vseh temah, sem tudi pisal, da bi Putina morali likvidirat, že zdavnaj...
Ne brat selektivno.
Za ukrose pa še enkrat, narisat nove meje, enako bo tudi v Bosni treba in še kje in potem bo lažje.
Pa menda res kje ne misliš, da imamo v Sloveniji takšen standard in lifestyle zaradi Bruseljskih uredb verjetno si vse prebral in natančno preučil, kapo dol.Zaradi teh uredb, živiš lepo kot ne živijo nikjer drugje. Očitno prelepo in si želiš nekega velikega vodje ter wcja na štrbunk, kot večina v rusiji.
Zakaj bi kaj dali, madžari si bodo sami vzeli, če se bodo naplodili, z večino, demokratično, se bodo odcepili.Kakšne nove meje?
Mogoče lahko zraven damo Orbanu še kar mu je bilo odvzeto s Trianonsko pogodbo, ali pa še del Štajerske, kjer je tvoja bajta, zakaj pa ne?
Ne, Rusom se lahko zahvalimo.Pa menda res kje ne misliš, da imamo v Sloveniji takšen standard in lifestyle zaradi Bruseljskih uredb verjetno si vse prebral in natančno preučil, kapo dol.
Sej je v Kranju tud velik Šiptarjev, ali to pomeni, da moramo Kranj priključiti Albaniji?Zakaj bi kaj dali, madžari si bodo sami vzeli, če se bodo naplodili, z večino, demokratično, se bodo odcepili.
Ljubljana pa ne bo pustila in bo poslala tja vojsko ... znano
V Ukrajini živi 8mio rusov + , vzeli so, kar je njihovo. Konflikt je tam od 2014 dalje, se ne spominjam, da si že takrat čivkal in stokal.
Dajmo vrnit celo slovensko ozemlje prvim znanim narodom, ki so tu živeli, njihovim naslednikom...
Eni ste pa res osli
sami ga bodo... če ne bomo ukrepaliSej je v Kranju tud velik Šiptarjev, ali to pomeni, da moramo Kranj priključiti Albaniji?
ti bolje in lepo živiš, ker med surfanjem klikaš na sporočila o piškotkih...Ne, Rusom se lahko zahvalimo.