V ta del bodo preselili celotno ukrajinsko prebivalstvo in bo po novem edino območje z Ukrajinci v Evrazijski federaciji.Komu bo pa šel del Rusije pri Kursku?
V ta del bodo preselili celotno ukrajinsko prebivalstvo in bo po novem edino območje z Ukrajinci v Evrazijski federaciji.Komu bo pa šel del Rusije pri Kursku?
Ne dela. NIKOLI!Če klikneš se še vedno vidi kako ruska svinja hladnokrvno ubije Ukrajinca.
Sem kar presenečen. Ob solzah soforumašev, da ne rečem komentatorjev 24ur, sem bil mnenja da govorimo o 500eur po prebivalcu na mesec. Evo… jutri ne pijem kave in grem veselo v dan naprej.Ko nase rusofilcke zaboli strosek 1 kave na mesec. Mirsi, snecer in ostali tovarisi, mora bit zajebano zivljenje k te 2 evra vec na mesec tolk zjebejo. Alter, a zacnemo zbirat zamaske za te zgube?
Poglej priponko 94369
Ne vem kaj bi vi obnavljali, če se meja prizna na dosedanjem zaseden ozemlju? Obnavljat morajo potem ruska gamat vse kar so zravnali z zemljo ob zasedanju ukrajinskega ozemlja.Odvisno kaj se obnavlja.
Bajt se direktno ne bo, so pa v tem primeru v igri posojila za obnovo.
Industrija, energetika, ceste, koriščenje virov,... Tukaj je pa dosti opcij.
Najprej obriši penco z gobčka, pol pa malo pomisli, a je škoda res samo na trenutno zasedenem območjuNe vem kaj bi vi obnavljali, če se meja prizna na dosedanjem zaseden ozemlju? Obnavljat morajo potem ruska gamat vse kar so zravnali z zemljo ob zasedanju ukrajinskega ozemlja.
Sem kar presenečen. Ob solzah soforumašev, da ne rečem komentatorjev 24ur, sem bil mnenja da govorimo o 500eur po prebivalcu na mesec. Evo… jutri ne pijem kave in grem veselo v dan naprej.
Sorry, Heinikena ne maram, tako da se obrni na koga drugega.Samo ljubitelji rdeče zvezde tega ne vidite
Za kakšno kognitivno disonanco gre, ko najbolj zagrizeni levičarji nenadoma začnejo zagovarjati avtokrate in miljarderje tipa Trump, Putin, Musk. Imejte vsaj malo hrbtenice, no.Poglej priponko 94481
na zmago Trumpa, Elona in Rusije...
Imaš rad Trumpa, Muska, Putina, nove zvezde levega pola?Sorry, Heinikena ne maram, tako da se obrni na koga drugega.
Mogoče so pa res levičarji, bom pozoren s katero roko se podpisujejo.Imaš rad Trumpa, Muska, Putina, nove zvezde levega pola?
sploh ne vem, kakšna je definicija levičarjev, celo zagrizeni? kakšen svetovni nazor je to, če hoče človek spodobno živet...Za kakšno kognitivno disonanco gre, ko najbolj zagrizeni levičarji nenadoma začnejo zagovarjati avtokrate in miljarderje tipa Trump, Putin, Musk. Imejte vsaj malo hrbtenice, no.
Tale fotka na avatarju pritlikavega šnavcerja mi je pa res všeč!sploh ne vem, kakšna je definicija levičarjev, celo zagrizeni? kakšen svetovni nazor je to, če hoče človek spodobno živet...
laprdate z nekimi pojmi, ki jih ne poznate
Kaj mi pa bodo?Imaš rad Trumpa, Muska, Putina, nove zvezde levega pola?
Verjamem, da si zmeden, ker še nedolgo nazaj si grdo pljuval čez Trumpa in verjetno tudi čez Muska v temi Zakaj USA niso (več) najboljša…. Sicer nisem nesmrtenin in nimam neskončno časa, da šel iskat tvoja bruhanja čez slednje, si pa lahko iskren, se zazreš vase in se vprašaš ali so omenjeni “dobrodelniki” res pravi naslov in bo zaradi njih, tvoje življenje spodobnejše.sploh ne vem, kakšna je definicija levičarjev, celo zagrizeni? kakšen svetovni nazor je to, če hoče človek spodobno živet...
spodobno? stari davke, carine jim bo nabil..ti drkariš zaradi energentov tam tud skret papir ki ne bo made in usa ne bo ušel višjim cenam, pri čemer se plače ne nameravajo dvigniti..... V bistvu ti tam niti srat ne bi moral iti ker bi te cekini žulilisploh ne vem, kakšna je definicija levičarjev, celo zagrizeni? kakšen svetovni nazor je to, če hoče človek spodobno živet...
tam kaj dosti nisem pisal, če splohVerjamem, da si zmeden, ker še nedolgo nazaj si grdo pljuval čez Trumpa in verjetno tudi čez Muska v temi Zakaj USA niso (več) najboljša…. Sicer nisem nesmrtenin in nimam neskončno časa, da šel iskat tvoja bruhanja čez slednje, si pa lahko iskren, se zazreš vase in se vprašaš ali so omenjeni “dobrodelniki” res pravi naslov in bo zaradi njih, tvoje življenje spodobnejše.