Obstaja pravni naslednik sovjetske zveze, to je Rusija, ki tudi sovjetske pufe odplačuje.Sovjetska zveza še obstaja?
So dali dovoljenje, da Poljska in Slovaška izvozita Mige v Ukrajino?
Obstaja pravni naslednik sovjetske zveze, to je Rusija, ki tudi sovjetske pufe odplačuje.Sovjetska zveza še obstaja?
Poudarek je bil na "expected". Nič je pa v vseh valutah enako, torej nič.Dej vsaj valute uskladi![]()
AndY1 Se ti opravičujem, res nisi pisal za Kitajsko, očitno je mirsad.Dron je padel v vodo prakticno neposkodovan 100km od krimskega polotoka.
Menda ga rusi ze imajo v svojih rokah, americani pa so odpoklicali vse svoje drone, ki letijo okoli ruskega ozemlja.
Rusi so v svoje roke dobili se en kos high-tech ameriske opreme.
Zakaj težiš.....akcija če sploh bo....bo prvo specialna....in drugo.....trajala bo samo 3dniAndY1 A pol je ali ga šele dvigujejo ali ga šele iščejo ali šele planirajo petminutno akcijo dviganja tega drona? .
Ne mi s tremi dnevi, to rusi v petih minutah poknejo gor. Oni so v vsem high tech.Zakaj težiš.....akcija če sploh bo....bo prvo specialna....in drugo.....trajala bo samo 3dni![]()
Si pa napisal, da MENDA je že v ruskih rokah.
Nebi se čudil, da je USA dron tja poslala namenoma, verjetno vsebinsko praznega, da preveri kako daleč lahko gre. Z reverse inžineringom bi pa Rusi ugotovili, da imajo v ZDA zraven pralnih še kombinirane pralnosušilne ter samostojne sušilne stroje. Lahko pa da je to 1001 polet drona in se tokrat pač ni izšlo.Ne mi s tremi dnevi, to rusi v petih minutah poknejo gor. Oni so v vsem high tech.
To bi američani se mučili 3 dni.
PS: sorry, napaka. Ker dron je po ruskih PREVERJENIH informacijah nepoškodovan in seveda v enem kosu, te pa to rusi zrihtajo v minuti. Se opravičujem za napako in podcenjevanje ruske sposobnosti.
Brez skrbi ima... Američani so nori na security. Tko da kar so hoteli uničiti so uničili, pa naj si gre za hw ali sw..Me pa zraven tega čudi, da tak zrakoplov nima zraven elektronike in občutljivih kritičnih delov še par gramov exploziva, ki bi ga prožili za primer če pade ali pristane v napačnih rokah.