In potem so vsi drugi Nazziji komedija.En posnetek, ki povzame vso bedo rusov.
Kot sem napisal: vsi pametni, vsi gledali stran ali agitirali za to, ko pa pridejo po njih pa pičkice. Vsi po vrsti. In še pokažejo pravi obraz: ne mene, druge narode naj najprej pošljejo. #nacizem Me zanima, kako se v ogledalo zjutraj pogledajo.
In rusofili seveda tiho. Sramota.
Pa še to, da se ne boste rusofili spet trudili z lažmi: to NI en Sergey is Kamčatke. To je VODITELJ na URADNI RUSKI TV in to je podal v tv oddaji. In ob vseh teh besedah je še vedno voditelj, kar pomeni, da uradna Rusija podpira to stališče.
v originalu je to objavil meme račun na tw, podnapisi niso glih praviEn posnetek, ki povzame vso bedo rusov.
Kot sem napisal: vsi pametni, vsi gledali stran ali agitirali za to, ko pa pridejo po njih pa pičkice. Vsi po vrsti. In še pokažejo pravi obraz: ne mene, druge narode naj najprej pošljejo. #nacizem Me zanima, kako se v ogledalo zjutraj pogledajo.
Pa še to, da se ne boste rusofili spet trudili z lažmi: to NI en Sergey is Kamčatke. To je VODITELJ na URADNI RUSKI TV in to je podal v tv oddaji. In ob vseh teh besedah je še vedno voditelj, kar pomeni, da uradna Rusija podpira to stališče.
Praviš da se Kosovu se je še dalo, in mi smo bili med prvimi, ki smo to prakso priznali, celo brez referenduma. Šest let kasneje na Krimu pa se ne da več. Bi se pa spet dalo, če bi se odcepil Tajvan, Tibet, Čečenija, vzhodna Prusija.....kajne ?V modernih državah se spreminjanja mej kar tako ensotavno ne gre več. To da ti razmišljaš o tem, kako je to še vedno mogoče, te postavlja v čas obeh svetovnih vojn. Jaz bi se na tvojem mestu najprej vprašal, če si OK. Ker meni ne deluješ najbolj Ok, sploh pa ne sodiš v trenutno obdobje. Morda če si srb ali ruZZZ, amapk ti predlagam, da se potem tja tudi preseliš in tam zagovarjaš dalje tvoja načela.
Kar se pa tiče Primorcev in odcepitve pa dvomim, da si to kdorkoli od nas (Primorcev) želi.
Žal ne znam rusko. Imaš original s pravimi podnapisi?v originalu je to objavil meme račun na tw, podnapisi niso glih pravi
To je PARODIJA. Podobno kot UNTERGANGEn posnetek, ki povzame vso bedo rusov.
Ali bo zaključek, ki izhaja iz neke predpostavke kaj drugačen, ko se ugotovi, da je predpostavka napačna?Kar se pa tiče Kosova, je že vsakemu bebotu jasno, da je postopek bil mogoč, ker Kosovo ni bila pokrajina.
žal nimam. pomoje je tud video editan oz zlepljen
tu imaš še tretji primer Odesa, mesto, ki ga je ustanovila Katarina Velika : rdeči rusi, plavi ukrajinci,Poznamo pa seveda še "naravno" odcepitev in sicer ko se doočen narod naplodi in odcepi del ozemlja neke druge države.
Kosovo je podoben primer, a to je bilo že iz aviona razvidno da bodo šli na svoje.
Makedonija bo pa lahko drug primer, ko se bodo šipci preplodili in samo preimenovali državo... Odcepitev ne bo potrebna, ker bodo zaradi večine dejansko prevzeli državo.