Vojna v Ukrajini 2

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne razumeš, da obstajajo dobri in slabi nacisti.;) Tudi v Slovenski vojski so nacisti in tudi v TO med vojno "91so bili nacisti. Koliko, ne vem ampak nekaj jih je 100%. Govorim o posameznikih, ki bolj ali manj simpatizirajo z nacistično ideologijo in takšne najdeš v vsaki vojski. V pravem boju pa to še bolj ven udari. Ampak, če nas jutri naprimer napade Madžarska in nas brani slovenska vojska za katero bi krožili posnetki z bojišč kako imajo kakšni vojaki naci simbole bi to bila za nas še vedno dobra vojska. Tudi vsi tisti, ki zdaj kažejo na ene ali druge naciste bi bili tiho in nebi imeli nič proti, če jih brani naci, da le sam in njegova družina ostanejo živi. Seveda bi pa z zgražanjem ugotavljali in obsojali vsakega madžara, ki bi imel kakšen nacističen simbol...In enako bi madžari dojemali vse skupa in kazali na slovenske naciste. Čist simple.

Jezus, kakšno neumnost si ti zdaj spesnil... Večjega opravičevanja nacizma pa še nisem zasledil (pa je že bilo nekaj poizkusov na Alterju)....

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Jezus, kakšno neumnost si ti zdaj spesnil... Večjega opravičevanja nacizma pa še nisem zasledil (pa je že bilo nekaj poizkusov na Alterju)....
Tapravi se oglaša. No razloži nam kako ti opravičuješ naciste med ruskimi vojaki?

Pa iskreno odgovori, če je slovenija napadena in je med slo vojaki nekaj nacistov, bi rekel, da nočeš, da se borijo za tvojo rit? Bi raje tekel pred puške sovražniku?

• Haha
Reactions: jonny77
I

Izbrisan uporabnik 474

Tapravi se oglaša. No razloži nam kako ti opravičuješ naciste med ruskimi vojaki?

Pa iskreno odgovori, če je slovenija napadena in je med slo vojaki nekaj nacistov, bi rekel, da nočeš, da se borijo za tvojo rit? Bi raje tekel pred puške sovražniku?

Ne opravičujem nobenih nacistov nikjer. Posamezniki pa bodo vedno in povsod. Je pa razlika, ali imaš posameznike ali pa so del sestave tvoje vojske. No, vsaj upam, da vidiš razliko.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.341
-2.725
113
kam na zahod se naj preselijo? A ti ne razumeš razlike med državo in politiko? V Zahodno politiko se ne moreš preselit. To imaš v glavi. In lahko ukrajinec v Ukrajini in razmišlja zahodno. In tako so tudi izbrali na volitvah. pa ne enkrat!
A tiste, ki so za ruse bi izselil iz Ukrajine, ostalim pa podelil njihovo zemljo ? No temu se pravi genocid .

So izbrali na volitvah, pa američanom izid ni bil pogodu, pa so zorganizirali državni prevrat. So izbrali zelenskega, ker je obljubil spoštovanje sporazumov iz Minska, pa končanje spopadov v Donbasu, pa je volilce prevaral. ... So izbrali tudi na referndumih, o samostojnosti in kasneje o priključitvi Rusiji, pa demokrati teh referendumov ne priznavajo.

In kaj bi bilo narobe s tem, da se naredi referendum in če si prebivalstvo na vzhodu in jugu želi odcepitve od Kijeva, da se to izvede?

Slovenija se nikoli nebi mogla osamosvojit, če bi pri Yu zagovarjal takšno logiko in pravila kot pri Ukrajini. Nas je pa nek Srb tudi že selil v Filadelfijo, če nam v Jugi ni dovolj dobro.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.820
5.929
113
Rusi uničili M-80A BMP, ki ga je @vladaRS poslala Ukrajini.
G. Janša bo zdaj vložil najostrejšo interpelacijo zoper Putina v Državnem zboru!
Del Kraken enote (110 motorizirana brigada) nekoč (37s).

Ko ti zmanjka obeskov
img1.jpg

img2.jpg

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
"UKRAJINA, DRUGA RESNICA."

slo podnapisi

od 40:37

Porošenko
44:12

Plinska kraljica Julija je takoj po Porošenku
44:17
Kako te ni sram takega sranja linkat?
Referendum marca na Krimu se je odvil popolnoma mirno, vsi prebivalci so bili vzhičeni. Nobene omembe pa, da so Rusi februarja vkorakali na Krim in izselili tiste, ki jim niso ustrezali in priselili ta prave pred referendumom.

Sem rekel, ajd bom dal šanso tudi rusofilom, da dobim objektivne informacije. Ja, itak. Bruharija. Ni čudno, da ste vsi zblojeni, če take stvari gledate.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
  • Všeč mi je
Reactions: 8888 in darjan

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.820
5.929
113
Kako te ni sram takega sranja linkat?
Referendum marca na Krimu se je odvil popolnoma mirno, vsi prebivalci so bili vzhičeni. Nobene omembe pa, da so Rusi februarja vkorakali na Krim in izselili tiste, ki jim niso ustrezali in priselili ta prave pred referendumom.

Sem rekel, ajd bom dal šanso tudi rusofilom, da dobim objektivne informacije. Ja, itak. Bruharija. Ni čudno, da ste vsi zblojeni, če take stvari gledate.
Kaj konkretno je napačno predstavljeno ?
Avtorji so Italijani.

Ko ti zmanjka vzorcev za poslikavo
img.jpg

• Haha
Reactions: Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Russians joining the mobilisation to Ukraine are banned from taking a smartphone due to the security risk they pose, according to reports by Russian media.

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Rusi uničili M-80A BMP, ki ga je @vladaRS poslala Ukrajini.
G. Janša bo zdaj vložil najostrejšo interpelacijo zoper Putina v Državnem zboru!
Del Kraken enote (110 motorizirana brigada) nekoč (37s).

Ko ti zmanjka obeskov
Poglej priponko 59672

Poglej priponko 59673
Zdej si pa predstavlji, po spominu 30 teh konzerv smo poslali, en prdec od vsega, pa že takoj na posnetku raztrgan.S tem da Rusi nimajo nekega fetiša s snemanjem, kaj vse so uničili. Ko gledam vsakodnevno poročilo koliko ruska vojska uniči takega sranja, se ne bi čudil, da so jim že vseh 30 uničil. Se mi zdi nesmiselno, da smo sploh tiste tanke poslali, totalna neumnost, vseeno, so bili nadgrajeni, v dobrem stanju, praktično je sedaj Slovenija brez velika dela oklepnikov

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.013
3.705
113
Zdej si pa predstavlji, po spominu 30 teh konzerv smo poslali, en prdec od vsega, pa že takoj na posnetku raztrgan.S tem da Rusi nimajo nekega fetiša s snemanjem, kaj vse so uničili. Ko gledam vsakodnevno poročilo koliko ruska vojska uniči takega sranja, se ne bi čudil, da so jim že vseh 30 uničil. Se mi zdi nesmiselno, da smo sploh tiste tanke poslali, totalna neumnost, vseeno, so bili nadgrajeni, v dobrem stanju, praktično je sedaj Slovenija brez velika dela oklepnikov
Mene ne čudi niti, da bi jih 60 uničili.

• Všeč mi je
Reactions: sad