Me sploh ne zanima. Sem kupil in je moje.lahk je kaj med založbami in kindlom počlo in so zato posegli po takem ukrepu.
Kot, da bi kupil fizično knjigi potem pa pridejo na dom in mi odnesejo knjigi, ker imajo neki kreg!
Me sploh ne zanima. Sem kupil in je moje.lahk je kaj med založbami in kindlom počlo in so zato posegli po takem ukrepu.
"Tehtni vzrok" se hitro lahko izmisli. Je zahod že zasegal jahte rusov, ki nimajo nič z vojno, smo mi zasegli Sberbanko, podjetja v ruski lasti.......mirsi ne vem če si pozorno prebral, amapk TRAKTORJI SO BILI UKRADENI IN LASTNIKI SO URGIRALI.....in ja v takem primeru lahko proizvajalec blokira uporabo vozila. po domače ga zaklene na daljavo. Mimogrede nekateri imajo celo nalepko na steklu da je vozilo zaščiteno na tak način. Tako da glej zadn cajt da kmeri postanejo pismeni, da ne bodo pešačili
tisto kar ti namiguješ da bi proizvajalec kar tako blokiral uporabo nečesa brez nekega tehtnega vzroka pa ne vem če se je že kje kdaj zgodilo
Me sploh ne zanima. Sem kupil in je moje.
Kot, da bi kupil fizično knjigi potem pa pridejo na dom in mi odnesejo knjigi, ker imajo neki kreg!
Sodišča so že zdavnaj namlela, in ameriška pilota, ki sta letela prenizko in prerezala kabel gondole, da je z 20timi ljudmi padla v globino oprostila vsake krivde. Se je pa veleposlanik opravičil, pa nekaj odškodnine za ubite so svojci dobili, ampak ne od krivcev, ampak od italijanske države.tkole..sodišča tud tam meljejo in meljejo, amapk nameljejo....bod zihr da bodo šli sedet pa cekine bodo dali za poplačilo škode, tožbe itd...je pa neki drugega tule, oni tega ne bodo obešavali na velik zvon. To bo info kot npr napoved vremena.Tud ko mafijce polovijo niso to novice kot pri nas ko so bli protesti, amapk čist povprečna novica. Ajd zdaj ko so prijeli onega glavnega šefa je blo neki več, drugače pa...kot bi vremensk napoved gledal
Prosim za dokaz zasegli...."Tehtni vzrok" se hitro lahko izmisli. Je zahod že zasegal jahte rusov, ki nimajo nič z vojno, smo mi zasegli Sberbanko, podjetja v ruski lasti.......
zopet dajmo resnicoSodišča so že zdavnaj namlela, in ameriška pilota, ki sta letela prenizko in prerezala kabel gondole, da je z 20timi ljudmi padla v globino oprostila vsake krivde. Se je pa veleposlanik opravičil, pa nekaj odškodnine za ubite so svojci dobili, ampak ne od krivcev, ampak od italijanske države.
No ja ... V zaporu je bil par mesecev.Torej so jih oprostili?
no jaNo ja ... V zaporu sta bila par mesecev.
Novica na sliki je bila objavljena 12.10.1999.
Vse kar pove je laž več ali manj....F@k no... sem mislil da mirsi sam en ubog Vatnik spranec in trol, ampak očitno je totalni LAŽNIVEC...
Lažnivcu se slej ko prej pride na sled...
kar precej krat vam ogledalo nastavi.Razmisli koliko si šele ti butast, ki mu odgovarjaš in ga s tem hraniš. 20 strani nazaj sem napisal njegov način delovanja in edini način, da se ustavi ta drek, je da mu NOBEN NE odgovarja. NOBEN.
Banali ga itak ne bodo, čeprav je praktično skoraj vse kar izusti navadna laž.
Vlaga vas na polno in to na suho.
A military jury acquitted Capt. Richard J. Ashby today of all charges brought against him for piloting his Marine jet through cables holding a ski gondola
zopet dajmo resnico
Poglej priponko 65179
Torej so jih oprostili?
Fak Rusofilsko laganje, vse kar pove je laž!
Obsojena, in bila kaznovana!
to je resnica
Pa poglejte gor umotvor mrćita...
Tako kot je RS zasegal sberbank....
resnica prenehali so poslovati, stranke prenesli na NLB, ki je za to tudi plačala.
ps.. še traktorbumbarju obrazložitev.... vsi kupci John Deerev so seznanjeni z produkti, ki jih nudi proizvajalec. Če jim ni všeč lahko kupi Zetorja 30 let starega.
Nehej nabijat laži!
za stare zaloge nucat je že en mhčk poznoUpam da je to in ne "najprej stare zaloge ponucamo" teorija.
Ja, pilota so izpustili iz zapora, ne boš pa zapisal, da je bil v zaporu zaradi neke druge stvari in ne zato, ker je povzročil padev gondole.zopet dajmo resnico
Poglej priponko 65179
Torej so jih oprostili?
Fak Rusofilsko laganje, vse kar pove je laž!
Obsojena, in bila kaznovana!
to je resnica
Pa poglejte gor umotvor mrćita...
Tako kot je RS zasegal sberbank....
resnica prenehali so poslovati, stranke prenesli na NLB, ki je za to tudi plačala.
ps.. še traktorbumbarju obrazložitev.... vsi kupci John Deerev so seznanjeni z produkti, ki jih nudi proizvajalec. Če jim ni všeč lahko kupi Zetorja 30 let starega.
Nehej nabijat laži!