Vojna v Ukrajini 2

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.934
6.977
113
Lavrov je danes na zasedanju UN javno pozval (in jih prosim že več kot 1. mesec) vse sodelujoče ministre, da naj pritisnejo na UA, da naj javno objavi seznam imen trupel, ki so jih "našli" v Buchi - da se končno naredi prvi korak k razjasnitvi dogodka, ki bi moral biti v interesu vseh. Zaenkrat so vse prošnje naletele na gluha ušesa... Le zakaj?
Prvo se naj spokajo iz ukrajine, potem pa se lahko menijo na sodiscih. Najboljse da se bi zdaj se svet ukvarjal s tem kar rus hoce, namesto da bi ga vsak nabrcal

I

Izbrisan uporabnik 474

Prvo se naj spokajo iz ukrajine, potem pa se lahko menijo na sodiscih. Najboljse da se bi zdaj se svet ukvarjal s tem kar rus hoce, namesto da bi ga vsak nabrcal

Saj bodo... počakaj še 3-4 dni, pa bodo Rusi samo v Rusiji, Ukrajinci samo v Ukrajini. Edino Rusija bo malo večja, Ukrajina pa malo manjša...

• Všeč mi je
Reactions: bizi in kroja_
I

Izbrisan uporabnik 474

đizs da se imaš ti za nekega nevtralca in ne rusofila kot smo že davno pravilno ugotovili

ps: karta že kupljena al se imaš za neko višjo kasto?

Ne vem kaj se razburjaš... Povedal sem dejstvo, kaj bo v naslednjih dneh. Rusofil, rusofob, ukrofil... Nima veze. Izzid bo enak.

In ti? Si že kaj storil za Ukrajino in njene begunce al še vedno samo po tipkovnici klofaš?

• Haha
Reactions: damirj

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
potem ti mora tudi bit jasno da je lahko na "referendumu" karkoli, meje se ne bodo spremenile.

za ukrajince pa ziher več kot ti.
karta, ja ne? višja kasta wannabe?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.975
-386
113
Lavrov je danes na zasedanju UN javno pozval (in jih prosim že več kot 1. mesec) vse sodelujoče ministre, da naj pritisnejo na UA, da naj javno objavi seznam imen trupel, ki so jih "našli" v Buchi - da se končno naredi prvi korak k razjasnitvi dogodka, ki bi moral biti v interesu vseh. Zaenkrat so vse prošnje naletele na gluha ušesa... Le zakaj?

ker se z okupatorjem ne menis o imenih zrtev.

I

Izbrisan uporabnik 474

potem ti mora tudi bit jasno da je lahko na "referendumu" karkoli, meje se ne bodo spremenile.

za ukrajince pa ziher več kot ti.
karta, ja ne? višja kasta wannabe?

Meni je jasno, da bo v skladu z referendumom Rusija (enostransko) priključila 4 regije, ki jih bo smatrala za svoje ozemlje in v skladu z tem ga tudi branila. Kaj to pomeni, verjetno veš...

Lapanje po forumu in dretje "slava Ukrajini" se ne šteje kot "dobro delo za Ukrajince"

• Haha
Reactions: damirj

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Meni je jasno, da bo v skladu z referendumom Rusija (enostransko) priključila 4 regije, ki jih bo smatrala za svoje ozemlje in v skladu z tem ga tudi branila. Kaj to pomeni, verjetno veš...

Lapanje po forumu in dretje "slava Ukrajini" se ne šteje kot "dobro delo za Ukrajince"
ne sodi vseh po sebi "višja kasta".

karta, kovček al lapanje po forumu?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V pol leta so Ukrajinski upokojenci brez orožja ( po več mesečnih trditvah russkih majstrov na Alterju) uničili russko vojsko da mora le ta vpoklicati več sto tisoč novih bodočih mrličev.
Hudo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.273
2.386
113

Potem lahko tudi Slovenija enostransko priključi pol Istre, pa Trst z zaledjem, Trbiž in še vse tja do Celovca.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in sixpower

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.934
6.977
113

Pomeni kaj? Kaj vemo?
A ko je UA strosla nekaj materiala po krimu je rus spustil nukico, al karkoli drugega?

I

Izbrisan uporabnik 474

Potem lahko tudi Slovenija enostransko priključi pol Istre, pa Trst z zaledjem, Trbiž in še vse tja do Celovca.

Seveda - izvede referendum (lahko prirejen), očisti prah iz svojega mogočnega vojaškega arzenala in se postavi na novo zarisane meje. Pa naj pride kdo, če upa nad naše nabornike!!! Kake ti sekaš :D :D :D

• Všeč mi je
Reactions: roly in damirj

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.043
4.297
113
Ne vem kaj se razburjaš... Povedal sem dejstvo, kaj bo v naslednjih dneh. Rusofil, rusofob, ukrofil... Nima veze. Izzid bo enak.

In ti? Si že kaj storil za Ukrajino in njene begunce al še vedno samo po tipkovnici klofaš?
Nedolgo nazaj si kvakal, da bodo šli do ne vem kam... zdej pa malo.....
haha

Tebi podobnim Rusofilčkom tam po Rusiji se zdej v fridžederjih skrivajo kot pingvini, k je treba gobec na fronto pelat....
kmer je kmer -- zapiti nesposobneži

damirj

Guru
9. maj 2012
5.273
2.386
113
Seveda - izvede referendum (lahko prirejen), očisti prah iz svojega mogočnega vojaškega arzenala in se postavi na novo zarisane meje. Pa naj pride kdo, če upa nad naše nabornike!!! Kake ti sekaš :D :D :D
Ne vem, ampak ruski naborniki so nekje na nivoju kekca, vojaki pa na nivoju pinkota palinkota. Kr neki skratka.