Vojna v Ukrajini 2

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
European Union foreign ministers have agreed to prepare new sanctions against Russia.

They also pledged to increase deliveries of weapons to Kyiv.

"It's clear that Putin is trying to destroy Ukraine," EU foreign policy chief Josep Borrell told reporters.

G7 foreign ministers have also decided to extend their support for Ukraine, following a meeting in New York on Wednesday, Japanese Foreign Minister Yoshimasa Hayashi said.

pa dobr, naši pa kdaj tud pretiravajo.

od kje jim, da hoče ukrajino uničit?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
O vojski pa res ne morejo navadni civilisti odločat, kot tudi civilisti ne volimo vrhovnih sodnikov, ipd.

Saj ko je mir, nihče noče slišat o vojski, ko pa potrka rus, pa vsi kličemo američane na pomoč.
Kakšni vojski? Šlo se je za referendum o pridružitvi Natu in to v miru. Ne o vojski. Edino referendum da taki odločitvi legitimnost za prihodnost. V nasprotnem primeru imaš AndY1 je in ostale, ki bodo iz tega naredili 1001 teorijo zarote. Švedi so se lepo zaje…, saj je bil to izjemen trenutek (direktna grožnja Putina), ko bi verjetno referendum bil precej jasen.

• Všeč mi je
Reactions: roly in mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.938
6.979
113
A misliš da andy1je in ostale, kdo resno jemlje, pri koritu? Takšni so pač samo za forume, yutube, tviterje, ipd.

ps, pa brez zamere andy

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in Konec

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in alesn

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.511
10.736
113
aparat je prevelik, vsaj danes še. ne moreš skinit cez noc par 10.000 zalizancev ki imajo privilegije.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.938
6.979
113
Following months of conflict, a negotiated peace agreement between Russia and Ukraine is still the main goal, Emmanuel Macron has said.

Se bojim da je vzhod za ukrajino res izgubljen...pa krim :(

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
krim je bil že prej izgubljen.

Zdej je bolj vprašanje koliko vzhoda bo izgubljenega...

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Following months of conflict, a negotiated peace agreement between Russia and Ukraine is still the main goal, Emmanuel Macron has said.

Se bojim da je vzhod za ukrajino res izgubljen...pa krim :(
Od kje ti to?
Putinu kuzla skače v rit, saj dela že dejanja iz obupa. Kaj misliš, da bo teh 300.000 vojakov (če jih sploh spravijo do vojnega območja) naredilo? A misliš, da so motivirani? Še ti, ki so prostovoljno ZA DENAR šli v boj so se obrnili in pobegnili. Kaj misliš, da bodo tile naredili? Pa orožje? To jim bodo očitno dajali 50 let stare zadeve, na nasprotni strani pa večinoma visoko motivirani borci za svojo državo, družine, žene s kar nekaj dobrega zahodnega orožja.
Po moje se znotraj Rusije nekaj hudega dogaja, da Putin izvaja taka dejanja iz obupa in zna biti, da je samo vprašanje časa, koliko bo še zdržal in tega se zaveda. Pa s temi dejanji hoče narediti vtis, da so še vedno močni in bi hotel na pogajanja potem. Jaz bi rekel, da naj Ukrajina in svet vztraja in osvoji čimveč do deževne sezone. Potem pa morda pogajanja.
Ampak karkoli bo Putin dobil ukrajinskega, je poraz. In znak, da čez 10 let lahko ponovi zgodbo, tako kot je prej Čečene in ostale zminiral.
V regiji se začenjajo konflikti med nekdanjemi sovjetskimi satelit državami...
Tole bi bilo sedaj fajn, da bi kakšna druga satelit država ruknila Rusijo ven, tako da bi imel dve fronti.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
Eliti to ne bo skodilo, v oceh raje pa bodo zmagovalci, kot S koreja

raja ni tako oprana, sedaj je tukaj internet in omrežja... nič se ne bojo videli kot zmagovalci. Izgubili so tisoče sinov, bratov... za neko ozemlje, ki ga prav nič ne potrebujejo... če so to zmagovalci...