Narobe. V casu legitimno izvoljene vlade se je slednja odlocila za prikljucitev natu.Se strinjam, ampak ne mi potem s takimi kako so referendumi nelegitimni (pa se strinjam, da so nelegitimni), med tem ko si sam se dosti slabsi, da referenduma sploh ne izvedes?
Kako je kaj z referendumi na Finskem in Svedskem za prikljucitev k NATO-u? Bom kar sam odgovoril. Tudi teh niso imeli.
Kakor mi je znano, je te dni bila svedska vlada, ki je to izvedla, ravnokar odstranjena z volitvami. Potem vidite kako legitimna je bila svedska prikljucitev k NATO-u.
Je kaksen Zahodni medij to izpostavil? Je kaksna Zahodna vlada to obsodila? Je bil odziv enak, kot je sedaj na te nelegitimne referendume?
O vojski pa res ne morejo navadni civilisti odločat, kot tudi civilisti ne volimo vrhovnih sodnikov, ipd.To seveda ne drži. Preprečitev izvedbe referenduma za Nato ni v redu in če je vlada odpeketala, je prav. Namreč take zadeve naplavijo ekscese ven.
Se strinjam, ampak ne mi potem s takimi kako so referendumi nelegitimni (pa se strinjam, da so nelegitimni), med tem ko si sam se dosti slabsi, da referenduma sploh ne izvedes?
Kako je kaj z referendumi na Finskem in Svedskem za prikljucitev k NATO-u? Bom kar sam odgovoril. Tudi teh niso imeli.
Kakor mi je znano, je te dni bila svedska vlada, ki je to izvedla, ravnokar odstranjena z volitvami. Potem vidite kako legitimna je bila svedska prikljucitev k NATO-u.
Je kaksen Zahodni medij to izpostavil? Je kaksna Zahodna vlada to obsodila? Je bil odziv enak, kot je sedaj na te nelegitimne referendume?
Zato je treba še Dombas "osvobodit" iz strani UA in potem izvest referendum. Saj vem, malo sem zloben, a ne de?
Eno vprašanje še za Rusofile: v Donbasu so ostali praktično samo še Rusi, vsi ostali so šli ven ali pa “na počitnice v gulag”. A to je potem legitimen referendum?
Fake news
sem sel tud sam na google maps pogledat ceste tam okol.. pa je bilo vse zeleno.. se najdaljs rdeca crta je bila okrog MunchnaFake news
35-kilometrska kolona ruskih vozil na meji s Finsko? Ni vse tako, kot se zdi ...
Finske oblasti so včeraj zvečer zanikale poročila, da je na rusko-finski meji zaradi množičnega bega ruskih državljanov nastala 35-kilometrska kolona. Razmere na njihovih mejah so povsem običajne.necenzurirano.si
Finske oblasti so včeraj zvečer zanikale poročila, da je na rusko-finski meji zaradi množičnega bega ruskih državljanov nastala 35-kilometrska kolona. Razmere na njihovih mejah so povsem običajne.
Medij piše da je posnetek iz tiktoka star, ker je še listje zeleno, pri njih pa sedaj odpada. Je pa zeleno tudi na tisti sliki, kjer poročajo da ni zastojev. Komu sedaj verjet? Najbolje da nobenemu.Fake news
35-kilometrska kolona ruskih vozil na meji s Finsko? Ni vse tako, kot se zdi ...
Finske oblasti so včeraj zvečer zanikale poročila, da je na rusko-finski meji zaradi množičnega bega ruskih državljanov nastala 35-kilometrska kolona. Razmere na njihovih mejah so povsem običajne.necenzurirano.si
Finske oblasti so včeraj zvečer zanikale poročila, da je na rusko-finski meji zaradi množičnega bega ruskih državljanov nastala 35-kilometrska kolona. Razmere na njihovih mejah so povsem običajne.
Meni je blo koj jasno, da ne more bit take kolone... saj brez viz ne morejo v EU. Viz pa ne dobijo tako na hitro pa tako zlahka.Fake news
Ne Rusija ampak EU.Da bi v času splošne mobilizacije rusija sploh izdajala vize? hm hm...