Aja, ne ne ne, to se jaz motim, NATO, USA, GB, EU, samo oni lažejo, Rusija in Putin so pa žrtve, nedolžni kot angelčki...
Putin: ne bomo napadli Ukrajine
Rusija napade Ukrajino
Putin: ne bomo mobilizacije prebivalstva
Rusija uvede mobilizacijo
A se samo meni zdi, da je Putin in Rusija lažnivec?
Aja, ne ne ne, to se jaz motim, NATO, USA, GB, EU, samo oni lažejo, Rusija in Putin so pa žrtve, nedolžni kot angelčki...
Poglje naše Rusofilčke ob začetku tega šmorna so razglabljali, zakaj in kaj bo imela Rusija od tega, da bodo napadli Ukrajino.zakaj lažnjivec? pač komunist. vse štima.
Bogatuni bodo bežali, tako kot v Ukrajini, reveže pa na fronto, tako kot v Ukrajini. Ko bo vse končano in bodo reveži pobiti, pa bogatuni pridejo nazaj po njihovo zemljo in postanejo še bogatejši.Data from Google Trends shows a spike in Russians searching for how to leave the country ahead of Vladimir Putin's speech.
The announcement was supposed to come yesterday, but was instead delayed until this morning.
Google queries on "how to leave Russia" peaked at 6pm Moscow time yesterday, when it was expected the Russian president would declare martial law and conscription.
Demand for flights to leave Russia has also soared, with prices of planes from Moscow increasing dramatically.
Pa so končno dobili pogodbo o delu za nedoločen čas. Sedaj lahko končno najamejo kredit za novo Lado.
Verjetno si ti večji komunist od Putina.zakaj lažnjivec? pač komunist. vse štima.
Pariz pa Dunaj si pozabilVerjetno bodo morali Rusi še dodatne 4 regije vzet. Odesa sigurno, ker Rusi si tega ne bodo oprostil, da se Odeso pusti.
Pa britanski otok, ki se ga z lahkoto zbriše iz obličja.Pariz pa Dunaj si pozabil