Vojna v Ukrajini 2

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.173
2.675
113
Proklete stopnice pod vodo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.013
6.050
113
Zmago Jelinčič Plemeniti smatra da je ruska pobeda u Ukrajini neminovna.

Takođe, on navodi da će posle toga EU biti u izuzetno teškom položaju.

- Cene rastu, rastu cene gasa, cene goriva raste, hrana je poskupela... Inflacija je svakog dana sve veća - kazao je Zmago Jelinčič Plemeniti za "Balkan info".

On je takođe istakao da zapadne lidere ne interesuje šta će biti sa ljudima u EU, a naveo je i da ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ne mari za svoj narod.

- Sve u svemu, Ukrajini se bliži kraj i ja mislim da će sledeće godine doći do finalizacije toga - konstatovao je slovenački političar.

• Haha
Reactions: Kamele0N

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113

- Cene rastu, rastu cene gasa, cene goriva raste, hrana je poskupela... Inflacija je svakog dana sve veća - kazao je Zmago Jelinčič Plemeniti za "Balkan info".

On je takođe istakao da zapadne lidere ne interesuje šta će biti sa ljudima u EU, a naveo je i da ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ne mari za svoj narod.

- Sve u svemu, Ukrajini se bliži kraj i ja mislim da će sledeće godine doći do finalizacije toga - konstatovao je slovenački političar.

:valjamse: :valjamse: :valjamse:

oj joj Jelinčič....

kaj pa kaj baba Vanga pravi, mogoče bi morali še nji v onostranstvo malo poklicati, da pove kako res je :bonk:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113
Zmago je na plačilni listi Kremlja in mora lapat za kar je plačan.
Saj Jelinčiča razumem, on govori to, kar potrebuje ta tistih par % zablojencev, predvsem nacionalistov naseda
njegovim pravljicam in mu na volitvah da toliko glasov, da stranka dobi denar od države... ker klovn je on,...

Ampak smilijo se mi tisti, ki mu nasedajo... :bonk:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.013
6.050
113
Smilijo se mi tisti, ki mislijo da bruseljska elita dela za za narodov blagor.

Z pfizerjevo Uršulo na čelu.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113

AndY1 spremljaš medije in njihove goste, ki obžalujejo padec Nacizma v WW2, ki mu je žal da so Srbi zaj... dogovor iz Dunaja,
kjer jim je dal posebne ugodnosti... da je Hitler ljubil in občudoval Srbe...

Bravo! :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: Konec

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.993
2.339
113
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Konec

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.013
6.050
113
Tipična butasta propaganda za ovce

Radio svobodna Evropa

The headline "Russia is hitting Ukrainian infrastructure again" is accompanied by an illustration from a destroyed residential building in Donetsk.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.549
2.257
113
Jelinčiču je baba vse pobrala, pa zdaj nabira glasove pri srbih.
Ko je bil gost v hrvaški oddaji, je bil ponosen slovenec in je govoril slovensko.
Ko je bil gost v srbski oddaji, je bil ponosen srbin in je govoril srbsko.

Verjetno največji igralec v SLO politki

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113

Hja, verjetno pa Putin dela za Ruse in zate?
Pa vsi tisti prodajalci prehranskih dopolnil, ki so zanikali covid in izkoriščali to za prodajo svojih precenjenih izdelkov?

Tudi meni se smilijo tisti, kateri mislijo da drugi delajo za njihovo dobro njih in tisti, ki mislijo da je svet polen zarot
in morajo zato ozaveščati (moriti) vse z svojimi norostmi...

Uni v Bruslju, so gor predvsem zaradi sebe, zaradi svojih karier, zato ker hočejo zadovoljiti svoje narcistične vzgibe
in imeti občutek večvrednosti s tem ko "delajo za druge" ... eno zagreti njihovi nori nasprotniki...vsi približno isto nori...

• Všeč mi je

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.013
6.050
113
Kokice, vidim da ste se banderovci vžgali kot šibice.

Ukrainian propaganda meets reality once again..

How it started:
In the first propaganda video a bunch of happy Ukrainian soldiers are partying as they are apparantly about to be sent to Bakhmut.

How it's going:
In the second video Ukrainian soldiers are complaining from the frontlines that out of 32 soldiers only 6 have survived..

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113

Hja, verjetno pa Putin dela ta Ruse in zate?
Pa vsi tisti prodajalci prehranskih dopolnil, ki so zanikali covid in izkoriščali to za prodajo svojih precenjenih izdelkov?

Tudi meni se smilijo tisti, kateri mislijo da drugi delajo za njihovo dobro njih in tisti, ki mislijo da je svet polen zarot
in morajo zato ozaveščati (moriti) vse z svojimi norostmi...

Uni v Bruslju, so gor predvsem zaradi sebe, zaradi svojih karier, zato ker hočejo zadovoljiti svoje narcistične vzgibe
in imeti občutek večvrednosti s tem ko "delajo za druge" ...

• Všeč mi je

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.527
5.142
113
Tipična butasta propaganda za ovce

Radio svobodna Evropa

The headline "Russia is hitting Ukrainian infrastructure again" is accompanied by an illustration from a destroyed residential building in Donetsk.

Ja, tipična propaganda zate...

na tvoji TV intervju z osebo ki obžaluje da Srbi niso izkoristili dogovora s Hitlejrem bolje, za vratom enga od simbolov
svastike, bil Idejni GURU Miloševiča - ultra nacionalista...

1671964598313.png

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.013
6.050
113
Zbirka Ukr pravljic

On friday, in the Kiev region, a territorial defense fighter shot down a cruise missile from a machine gun.

It looks like a continuation of the series in which they already have “the ghost of Kiev", a “jar of pickles" and “a man with a double-barreled shotgun who shot down the SU-34”

Does anyone else doubt the "effectiveness" of the Ukrainian air defense?

Ukrainian pilot of the MiG-29, who today scored six aerial victories over Russian pilots. He has 2xSu-35, 1xSu-27, 1xMiG-29, 2xSu-25. On the net, he was nicknamed "The Ghost of Kyiv."

Everything you need to know about Ukrainian women
One Ukrainian shot down a Russian drone by throwing a jar of cucumbers at it from a balcony.

• Haha
Reactions: sad