Vojna v Ukrajini 2

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.971
2.317
113
Naci kijevski režim, performans ali instalacija ?

Naci beli križi so magnet za nesrečo
Prosim pošljite Ytbnd1 ali Ytdnd5 na 1919, pomagajmu mu kupiti karto za Rusijo, zlato deželo! :evil:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.684
2.424
113
Pomurje
Zanimivo je, da ti rusofili tako poudarja korupcijo in nacizem v Ukrajini, medtem ko pa Rusija, ki jo zagovarjajo, po koruptivnosti prekaša Ukrajino, pa nič na slabšem ni z nacističnimi gibanji... wtf jim dogaja v glavah...
So rusi dobivali kaksne donacije od EU, da te boli za rusko korupcijo?
Za naš dnar smo dobili plin...kaj pa oni delajo z dnarom pa ni naš problem

Ukrajinci so vreča brez dna pred med in po vojni.

Za nacizem se pa strinjam. Nesprejemljiv vsepovsod!

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
So rusi dobivali kaksne donacije od EU, da te boli za rusko korupcijo?
Za naš dnar smo dobili plin...kaj pa oni delajo z dnarom pa ni naš problem

Ukrajinci so vreča brez dna pred med in po vojni.

Za nacizem se pa strinjam. Nesprejemljiv vsepovsod!
Lepo. Spet posploševanje.
Odgovori mi to: od soseda kupiš drva, on pa s tem denarjem najame top odvetnike, ki te tožijo za pol parcele, češ da je njegova. Te zanima, kam gre denar ali ne?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Prvo bi se jaz vprašal kaj so ti morilci delali na ozemlju UA ? A so prišli na mirovna pogajanja ali klat nedolžne ljudi ? Potem bi se pa šel neodvisnosti.
Dejstvo je, da je verjetno kar nekaj rusov (sploh prisilni vpoklicanci), ki se bodo takoj predali. So tudi se že nekateri in zraven predali tudi orožje Ukrajincem.
In vojna je sranje, vendar je tudi za strelce dolgoročno verjetno bolje, da ostaneš vsaj nekaj človeka. Streljanje v ležeče ljudi na tleh v hrbet to ravno ni.
In ja, morda bi v takih razmerah kot so ti, tudi jaz tako reagiral, pa to še vedno ne pomeni, da je prav.
In rusofili so seveda to na polno zagrabili in onanirali gor, ko so Rusi tolkli po bolnišnici v Mariupolju in pobijali civiliste, je bilo pa vse kulj, nje? Pa tisoč in en izgovor.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.148
3.190
113
Prvo bi se jaz vprašal kaj so ti morilci delali na ozemlju UA ? A so prišli na mirovna pogajanja ali klat nedolžne ljudi ? Potem bi se pa šel neodvisnosti.

V svetu obstajajo neki standardi tudi na bojišču za katere ti ne veš. In ko jih kršiš gre pač za vojne zločine.Tqko na eni kot na drugi strani ne glede nato kdo je agresor. To ni izgovor da lahko potem počneš kar hočeš.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.465
7.097
113
Britain's Royal Air Force has been spotted sending supplies of Brimstone 2 missiles to Ukraine, according to The Telegraph.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.502
5.100
113
:valjamse:

1669110921632.png

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Ta UKRO vojna je podobno bratomorna kot razpad Jugoslavije, ker zaradi enega Slobodana aka Putina umre na tisoče in tisoče ljudi. Vsekakor so ZDA tukaj dela problema, vseeno pa je na Putinu oz. Zelenskemu, da bi se dogovorila. EU je samo privesek ZDA in kako oni rečejo tako pač je. Če bi imela oba predsednika vsaj malo pameti, do te vojne ne bi prišlo. Krivdo vidim na strani Zelenskega, ker je trmast in se je dovolil voditi, še večjo neumnost pa na strani Putina, ki bi lahko odgovoril drugače in ne bi svoje državjane pošiljal v smrt, izolacijo Rusije in mrzlične rusofobije na svetovnem nivoju.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.502
5.100
113
Bomo videli in se "čudili" ...

• Haha
Reactions: darjan