Eden od idiotov... tudi v Rusiji jih je polno takih, ampak tega pa ti ne boš priznal...Dnevna doza HH iz banderamobila
Dron nad ruskega vojaka, ta njegove granate pobiral in metal iz jarka | 24ur.com
Po družbenih omrežjih je zaokrožil neverjeten posnetek spopada med ukrajinskim dronom in ruskim vojakom. Slednji je preživel vsaj tri poskuse drona, da bi ga pokončal z granatami. Ranjeni vojak, ujet med rovom in nebom, je preživel po zaslugi nepričakovano zbranega odziva, a tudi sreče, saj dveh...www.24ur.com
Ded že ima po desni strani kar konkretno rano. Isto on posnetek, ko je tip spal na enem malem hribu in prva granata ga "zbudi" in poseže po orožju. Druga granata pade malo stran od njega in ker stoji v tisti njegovi mali jami, mu kar dobro odpre zadnjo stran. Se vidi na posnetku, ko se kotali po hribu navzdol. Verjetno najbolj niso nedolžne te rane.a to prov iscejo ranjence v jarkih? pa zanc uni posnetki, k jim na glavo padejo granate...
teli piloti morjo bit tud zelezni, da se tako "osebno" spravi enga likvidirat.
Ima možnost da se preda, bel robček ven in naj zapusti položaj, ki ga brani. Če se noče predati je njegeov problem...Ded že ima po desni strani kar konkretno rano. Isto on posnetek, ko je tip spal na enem malem hribu in prva granata ga "zbudi" in poseže po orožju. Druga granata pade malo stran od njega in ker stoji v tisti njegovi mali jami, mu kar dobro odpre zadnjo stran. Se vidi na posnetku, ko se kotali po hribu navzdol. Verjetno najbolj niso nedolžne te rane.
jah, zelezni gor ali dol...tu gre za kdo bo prvi drugega bek spravil. sej tile dron piloti niso kilometre stran. Mene sicer čudi da tega brenčečega kolosa nad glavo ne slišiš. In da še niso ugotovil da je pametno se skrit pod zemljo za dremat in podobno.
Ima možnost da se preda, bel robček ven in naj zapusti položaj, ki ga brani. Če se noče predati je njegeov problem...
Ne vem no, če je ranjen vojak ravno top cilj za bombe metat. Namreč ranjen vojak je bistveno večja ovira za ostale soborce, kot pa mrtev vojak. Jaz osebno bi naslednje bombe raje za drugega uporabil. Razen, če gre za kakšno strateško pozicijo ali težkega nasprotnika.jah, zelezni gor ali dol...tu gre za kdo bo prvi drugega bek spravil. sej tile dron piloti niso kilometre stran. Mene sicer čudi da tega brenčečega kolosa nad glavo ne slišiš. In da še niso ugotovil da je pametno se skrit pod zemljo za dremat in podobno.
To je lahko dvoredni meč za USA, kaj če bo mila zima in zadosti plina od ostalih držav?
Potem pa da se še objavlja take posnetke in se ludje nad njimi naslajajo.Ne vem no, če je ranjen vojak ravno top cilj za bombe metat. Namreč ranjen vojak je bistveno večja ovira za ostale soborce, kot pa mrtev vojak. Jaz osebno bi naslednje bombe raje za drugega uporabil. Razen, če gre za kakšno strateško pozicijo ali težkega nasprotnika.
Tudi etični vidik ne vem no.