Ja no, med najbolj sadističnimi pazniki v koncentracijskih taboriščih, je bilo kar lepo število Ukrajincev.Rusija. Wagner.
Russia's Wagner paramilitary group opens HQ in St Petersburg
The secretive group and its leader Yevgeny Prigozhin have played an increasingly important role in Russia's war against Ukraine.www.euronews.com
Ukrajince pa je potrebno razumeti v kontekstu njihove zgodovine, ko so jih okupirali rdeči klavci in samo s holodomorom pobili milijone ljudi. V iskanju osvoboditve izpod stalinovih škornjev so se obrnili na edino takrat prisotno ideologijo, ki je obljubljala uničenje rdečih klavcev, nacizem, čeprav v ukrajinskem nacističnem gibanju ni ničesar dejansko nacističnega - nobenega poveličevanja lastne nacionalne identitete in nobene zahteve po uničenju drugih ras. So pa te težnje zelo prisotne med ru$$i, ki zanikajo ukrajinski narod.
Died for the fascist regime and the west...
Here’s four more
Predvidevam da za to obstoja kakšen link, ki zna ločiti med Ukrajinci in ostalimi člani SSSRJa no, med najbolj sadističnimi pazniki v koncentracijskih taboriščih, je bilo kar lepo število Ukrajincev.
Tu imaš nekaj primerkov med najbolj iskanimi vojnimi zločinci:Predvidevam da za to obstoja kakšen link, ki zna ločiti med Ukrajinci in ostalimi člani SSSR
Tu imaš nekaj primerkov med najbolj iskanimi vojnimi zločinci:
Michael Karkoc
Jakiw Palij
Vladimir Katriuk
Ivan Kalymon
Ivan Demjanjuk
Vse lahko poguglaš. Lahko pa prebereš kake spomine internirancev.
To niso zločinci. Če klavci našega naroda niso zločinci potem tudi tile nisoTu imaš nekaj primerkov med najbolj iskanimi vojnimi zločinci:
Michael Karkoc
Jakiw Palij
Vladimir Katriuk
Ivan Kalymon
Ivan Demjanjuk
Vse lahko poguglaš. Lahko pa prebereš kake spomine internirancev.
Napisal si "Ja no, med najbolj sadističnimi pazniki v koncentracijskih taboriščih, je bilo kar lepo število Ukrajincev." Zato moj odgovor.Raje poglej, komu in zakaj sem odgovarjal.