Vojna v Ukrajini 2

I

Izbrisan uporabnik 474

...leta 2022 gospodovega normalni in civilizirani ljudje ne napadejo vojaško in okupirajo sosednje države pod raznoraznimi pretvezami in kradejo WC školjke, ampak ta problem izpostavijo na mednarodnih ustanovah, organizacijah, ki so temu namenjene...izvaja se tudi diplomatska akcija z namenom informiranja čim večjega števila držav in pridobivanju zaveznikov (seveda ne vojaških)...tisti ki pa zagovarja tako agresijo (in ne ploska...) pa se lahko zamisli, če je z njim vse v redu in slučajno tudi sam ne razmišlja o WC školjkah...

Vse to se je dogajalo in celo se še dogaja na relaciji Rusija - UA.
Kako pa je kaj z Američani v Iraku, leta gospodovega 2022? So še tam al so se civilizarno umaknili? Kak pa kaj Sirija? Turki so že šli ven? Kaj pa ZDA? Izraelci še kar zasedajo ozemlja Palestine, kljub pozivom in obsodbam vseh mednarodnih organizacij?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Most of the people found in a mass burial site discovered in the eastern Ukrainian city of Izyum are civilians, Ukraine's police chief has said.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Vse to se je dogajalo in celo se še dogaja na relaciji Rusija - UA.
Kako pa je kaj z Američani v Iraku, leta gospodovega 2022? So še tam al so se civilizarno umaknili? Kak pa kaj Sirija? Turki so že šli ven? Kaj pa ZDA? Izraelci še kar zasedajo ozemlja Palestine, kljub pozivom in obsodbam vseh mednarodnih organizacij?
...da ti pomagam, v tej temi se ne diskutira o Palestini, Iraku...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan
I

Izbrisan uporabnik 474

Most of the people found in a mass burial site discovered in the eastern Ukrainian city of Izyum are civilians, Ukraine's police chief has said.

Take stvari je potrebno preiskati in strogo kaznovati tiste, ki so za to odgovorni. Ne glede na stran, ki je to zagrešila. Kot prvo pa preverit, ali so bili usmrčeni ali pa so posledica artilerijskega obstreljevanja.

Preiskavo mora narediti skupek držav, ki NISO tako ali drugače vpletene v konflikt (torej Ukrajini NE pomagajo z orožjem in/ali denarjem) - torej ne UA, ne Rusija, ne Iran, ne VB, ne ZDA... Vsako vmešavanje takšnih držav postavi pod vprašaj legitimnost celotne preiskave.

I

Izbrisan uporabnik 474

Aneksacija tujega ozemlja in razglasitev republik separatistov v suvereni državi je popolnoma miroljubno dejanje.

Krim nima veze z Donbasom in Luganskom. Ne mešaj stvari. Nobena separatistična pokrajina ni razglasila neodvisnosti, so pa razpisali referendum v skladu z dogovorom "Minsk."
(razglasitev samostojnosti brez uporabe orožja JE miroljubno dejanje, ofgovor na to z uporabo orožja pa NI miroljubno dejanje)

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd
I

Izbrisan uporabnik 474

...da ti pomagam, v tej temi se ne diskutira o Palestini, Iraku...

V tej temi se diskutira o marsičem, tudi o zadevah, ki so se dogajale več desetletij nazaj, v drugih državah in drugih režimih, samo da nekateri dokažejo svoj prav.

Omejevanje tvojega zapisa samo na Rusijo in pizdakanje ob postavitvi ogledala pa pač kaže samo na izrazito hinavščino.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Indija mogoce, ampak strokovnjaki tam so itak pod zahodnim vplivom/znanjem…
Pa rabi se vec kot eno drzavo :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Around 200 wooden crosses have been found on the edge of the city of Izyum, possibly marking a second mass burial site.

I

Izbrisan uporabnik 474

Indija mogoce, ampak strokovnjaki tam so itak pod zahodnim vplivom/znanjem…
Pa rabi se vec kot eno drzavo :)

Mislim, da Indija ni ravno pod vplivom ZDA, so jim v zadnjem času večkrat pokazali fakicha. Se pa strinjam, da bi bilo težko sestaviti dobro skuino, verjamem pa, da ni nemogoče. Odvisno od volje. Na koncu bodo naredili isto kot z MH17 ali pa Bučo in tako spacali skupaj skrajno enostransko poročilo brez možnosti podajanja dokazov druge strani... Že videno.

• Všeč mi je
Reactions: kroja_
I

Izbrisan uporabnik 474

Around 200 wooden crosses have been found on the edge of the city of Izyum, possibly marking a second mass burial site.

Se ti zdi, da če pobiješ 200+ ljudi, narediš množično grobišče in želiš, da bi le-to ostalo skrito, da ga označiš z lesenimi križi?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Jaz bi vrgel na kup in zazgal. Ampak rusi nimajo srece s ciki ;)

ps, se ti zdi, ce hoce UA sfejkat to, da bi naredili tako osnovno napako

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz bi vrgel na kup in zazgal. Ampak rusi nimajo srece s ciki ;)

ps, se ti zdi, ce hoce UA sfejkat to, da bi naredili tako osnovno napako

Ne, mislim, da gre preprosto za pokop ljudi, ki so bili ubiti med topniškim obstreljevanjem. UA pa bo naredila vse, da še iz tako banalne stvari naredi teater. Ito je bilo v Buči - 2 tedna poslušali o masovnih pobojih. mednarodnih sodiščih in ne vem kaj še vse. The Guardian izda poročilo, da je velika večina umrla zaradi topniškega obstreljevanja, nato še zapis francoskega novinarja, ki je bil tam, ki je pričal, da so po tistem AFU z hladilniki vozili trupla tja... Eto in nato vse potihnilo...

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in bizi