Če bi bil Vlado pri nas, bi nas večina šla "nekam"...če bil vlado namest janše in bi vlado ukazal biti doma bi to bil top.
Če bi bil Vlado pri nas, bi nas večina šla "nekam"...če bil vlado namest janše in bi vlado ukazal biti doma bi to bil top.
Nekaj casa ze nisem bral te teme. So ukrajinci ze zmagali?
![]()
Ruski Su-57 naj bi sestrelil svojega brezpilotnega spremljevalca | 24ur.com
Rusija je izgubila svoj prvi najnaprednejši težki napadalni dron S-70 'Ohotnik'. Kot kaže, je brezpilotnik sestrelil kar ruski lovec, ki je z dronom letel v paru. Ta lovec je bil Su-57 in objavljen posnetek je prvi dokaz, da radarsko slabše vidno letalo pete generacije deluje v ukrajinskem...www.24ur.com
Ampak vse sestreljene...Nakonx bodo "imeli" Ukrajinci 777 F16-k![]()
Ukrajina se je k trajni nevtralnosti zavezala 16. julija 1990 - v deklaraciji o državni suverenosti Ukrajine.
To mi je čudno. Kako lahko zadenejo skladišča streliva, ladje, rafinerije.... daleč stran. Ne upajo pa zadeti elektrarne. Oz. Kakšen profit bi imeli od tega, glede na to, da je elektrarna ravno čez fronto na drugi strani reke?
za rastline, enostavne celičarje da, za človeka pa zaenkrat ne. Je še vedno preveč radiacije.par 1000? ne, crnobil je povsem primeren za zivljenje, verjetno pa ne za alergeno generacijo z.
ni res, mozakarji iz ijs ko so bili na izletu tam, so merili in je bilo vec radiacije na letalu kot pa pri reaktorjuza rastline, enostavne celičarje da, za človeka pa zaenkrat ne. Je še vedno preveč radiacije.
za rastline, enostavne celičarje da, za človeka pa zaenkrat ne. Je še vedno preveč radiacije.
Mirsi, veš tudi tukaj si ga spet mimo pihnil. Konkretno, bil sem na Kubi in tvoj stavek "Še vedno pa jim gre bolje, kot je šlo Ukrajini do pred vojno" ne more biti dlje od resnice. Kuba je turistična država, ampak revna tako, da bog pomagaj. Videl sem vrste za hrano oz. kaj so dobili. Videl sem trgovine brez stvari, videl sem reveže, ki so živeli v takih razmerah, ki bi jih sedaj videl npr. v Mavretaniji. Kuba je žal skorumpirana v nulo, in globoko v dreku. Zagotovo so sokrive sankcije, še največ pa kar sami s svojo vseobsegajočo korupcijo. Ukrajina? Visokotehnološko razvita država proti njim. Žal, za obe.Da Kuba nima za burek so krive sankcije zahoda. Še vedno pa jim gre bolje, kot je šlo Ukrajini do pred vojno.
Kaj pa je krivo, da Ukrajina ni imela za pol bureka po 20+ letih samostojnosti in svobode? s tem da si jim Kljub povezovanju z EU in Natom pa kljub temu, da so jim rusi odplačali vse dolgove, nafto, plin... nudili po diskontnih cenah, ?
Mirsi nauči se brat. Ni se zavezala. https://static.rada.gov.ua/site/postanova_eng/Declaration_of_State_Sovereignty_of_Ukraine_rev1.htmUkrajina se je k trajni nevtralnosti zavezala 16. julija 1990 - v deklaraciji o državni suverenosti Ukrajine.
Zavezala, obvezala, razglasila, nameravala.... vseeno katero besedo uporabiš.Mirsi nauči se brat. Ni se zavezala. https://static.rada.gov.ua/site/postanova_eng/Declaration_of_State_Sovereignty_of_Ukraine_rev1.htm
BTW Vsi, ki citirate GPT. Dajte se navadit, da je tam tolko halucinacij, da niti ni več smešno. GPT brez vira je neuporabn.
Poglej priponko 93240
In direktno vabilo za napad.Zavezala, obvezala, razglasila, nameravala.... vseeno katero besedo uporabiš.
Dejanje odprave nevtralnosti in prošnja za vstop v nato je direktna kršitev tega člena. (z rumeno).
Ne vem, če sem kaj mimo pihnil. Kuba ima višji BDP kot UkrajinaMirsi, veš tudi tukaj si ga spet mimo pihnil. Konkretno, bil sem na Kubi in tvoj stavek "Še vedno pa jim gre bolje, kot je šlo Ukrajini do pred vojno" ne more biti dlje od resnice. Kuba je turistična država, ampak revna tako, da bog pomagaj. Videl sem vrste za hrano oz. kaj so dobili. Videl sem trgovine brez stvari, videl sem reveže, ki so živeli v takih razmerah, ki bi jih sedaj videl npr. v Mavretaniji. Kuba je žal skorumpirana v nulo, in globoko v dreku. Zagotovo so sokrive sankcije, še največ pa kar sami s svojo vseobsegajočo korupcijo. Ukrajina? Visokotehnološko razvita država proti njim. Žal, za obe.