Spet tvoja (Kremlin) logika, Rusi lahko, Ukrajinci pa ne smejo...No pa smo končno izvedeli, da z napadom na sosednjo državo z namenom vzpostavitve tamponskega območja ni nič narobe.
Spet tvoja (Kremlin) logika, Rusi lahko, Ukrajinci pa ne smejo...No pa smo končno izvedeli, da z napadom na sosednjo državo z namenom vzpostavitve tamponskega območja ni nič narobe.
mirsi ma s'tem vedno probleme...Spet tvoja (Kremlin) logika, Rusi lahko, Ukrajinci pa ne smejo...
Od kdaj je napad na sosednjo državo sporen?No pa smo končno izvedeli, da z napadom na sosednjo državo z namenom vzpostavitve tamponskega območja ni nič narobe.
Po mojem mnenju je sporen je vsak napad na drugo državo, nima veze ali je sosednja ali ni.Od kdaj je napad na sosednjo državo sporen?
Vsak napad je osvobajanje.Po mojem mnenju je sporen je vsak napad na drugo državo, nima veze ali je sosednja ali ni.
Ampak mnogokrat vi take napade podpirate. (na Irak, na Libijo, Srbijo.... in sedaj na Rusijo.
No, js te napade ne podpiram, kot tudi ne napad Ukrajine na odcepljene LPR in DPR, in pravtako nisem podpiral napada JNA na odcepljeno Slovenijo.
![]()
"Zabave je konec, lonec je prazen": Nemčija ustavlja vojaško pomoč Ukrajini
Nemčija se je odločila za ukinitev nove vojaške pomoči Ukrajini. "Zabave je konec, lonec je prazen," je dejal anonimni vir blizu vlade.n1info.si
Nemčija je pase..."Zabave je konec, lonec je prazen," je po poročanju nemškega časnika FAZ dejal anonimni vir blizu nemške vlade.
![]()
Berlin zavrnil namige, da naj bi Nemčija zmanjšala podporo Ukrajini
Nemška vlada je danes zagotovila, da ostaja zavezana vojaški podpori Ukrajini in ostro zavrnila navedbe, ki pomoč postavljajo pod vprašaj.n1info.si
Büchner je pri tem ostro zavrnil namige, da želi Nemčija zmanjšati svojo podporo Ukrajini
A sedaj novinarji kar povzemajo vse nepreverjene ruske trole?![]()
Sem bral prejšnji teden na MSM, da so v Kurski regiji ukrajinci OSVOBODILI nekaj vasi.Vsak napad je osvobajanje.
Sicer ga ne bi izvajali, a?
Mirsi od kmerov... mogoče bodo lokalci končno prišli do wc školjk.Sem bral prejšnji teden na MSM, da so v Kurski regiji ukrajinci OSVOBODILI nekaj vasi.
Zdej pa nikakor ne morem ugotoviti, od koga ruse v tistih vaseh osvobodili.
Bomo tudi tebi eno donirali, da boš manj sral na forumMirsi od kmerov... mogoče bodo lokalci končno prišli do wc školjk.
in do wc papirja...
ti mi jo lahko samo pucaš....Bomo tudi tebi eno donirali, da boš manj sral na forum![]()
Vakuum v tvoji glavi ni kaj za pucatti mi jo lahko samo pucaš....
zopet pene iz gobcaVakuum v tvoji glavi ni kaj za pucat
bosanček gleda risanke![]()
![]()
Jp, v tvoji risanki
Ne da jih gledaš, ti živiš v njih.bosanček gleda risanke
o školjkah, ki jih puca drugim seveda...
se sramuješ verjamem...Ne da jih gledaš, ti živiš v njih.
Sicer pa res nobenega ne zanima tvoje poreklo, tako da drugič to kar preskoči![]()