Vojna v Ukrajini 2

delter333

Guru
21. maj 2010
1.827
1.527
113
Notranjska
Naš Šarec bi to takoj porihtal :evil:

Lukoil's NORSI refinery, the 4th largest in Russia, has cut gasoline production by 40% due to difficulties repairing a broken unit. The only company capable of fixing it, UOP, withdrew from Russia after the invasion.

To je za pričakovat še v večjem številu. Zgodilo bi se tudi po naravni poti, vendar počasneje, vse izvira iz zahoda Halliburton, Shell, Siemens itd so odšli rusi pa nimajo menjave, Kitajci nimajo za burek. Ukrajinci so z droni vse še pospešili.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

delter333

Guru
21. maj 2010
1.827
1.527
113
Notranjska
Tisto FAB 1500 so tudi iz rit potegnil, pa kar dobro seje strah.

p.s. Ukraina izgublja. Rusija ima 500 000 vojakov :(
Fab ne moraš primerjat z Armatami. Sicer so jim pa Ukrajinci nekaj letal pohopsal, ko so prestavili nekaj patriotov bližje fronti liniji, tako jim je šel tudi en sistem rakom žvižgat.
Bo pa zanimivo kaj bodo storili rusi. Ali bodo še naprej krvaveli pri produkciji derivatov ali dostavljati Fabe. Oboje ne gre skupaj, država je prevelika.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.205
1.371
113
Fab ne moraš primerjat z Armatami. Sicer so jim pa Ukrajinci nekaj letal pohopsal, ko so prestavili nekaj patriotov bližje fronti liniji, tako jim je šel tudi en sistem rakom žvižgat.
Bo pa zanimivo kaj bodo storili rusi. Ali bodo še naprej krvaveli pri produkciji derivatov ali dostavljati Fabe. Oboje ne gre skupaj, država je prevelika.
Bombe so poceni in lahko jih mečeš daleč od fronte...

Tole lahko preprečiš samo z kakšnimi letali...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.862
2.237
113
To pa niso čiki pa vodka :eek:

A dam has burst in the Russian city of Orsk, and at least 20 settlements in the Orenburg region will be under water, according to russian media. Mass evacuation has begun in Orsk itself. 4 thousand homes are under threat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Neki jim spušča..... še dobro da bl tm pr poševnookih...

Če bil Ruski bi se vsi posmehovali - ker pa je Ukrainski je pa oh in sploh :bonk:
Če bi bil ruski bi že bile civilne žrtve, tako bo pa služil svojim namenom. Kar se posmeha tiče, še največji posmeh je to, da ljudje ki imajo poljske sekrete, beri ščijejo in serjejo praktično pod vedrim nebom, bodo (ne)prostovoljno pristali na krčenje že tako nizkih dohodkov, da bo Vlado kak dron pa rekot in granato več nabavil. Pa mrbit doma naredil. Da o tem da se komplet cekini nakapani od prodaje nafte, plina stekajo direktno v nabavo in izdelavo orožja niti ne govorim.....Kot bi rekel jože živi kot da jutra ne bo

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
S5 neka čudna ru§§ka posla....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe