Vojna v Ukrajini 2

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.862
2.237
113
Mogoče pa ni težava v nas, ampak ti živiš v nekem svojem svetu?

Saj veš, ze eno leto nabijaš kako zmanjkuje vsega. Tvoj vir pa so yt videoti strokovnjakov za katere niti pomisliš ne, da bi lahko bili ruski propagandni plačanci.

Poglej priponko 83451

Škoda časa, da se ubadaš s to YT papigo. ;)

Mogoče so Alter rusofili tukaj... :evil:

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
2. jul 2020
4.971
6.492
113
Mogoče so Alter rusofili tukaj... :evil:

Saj je malo čudno, da ne piše več o gumah, ampak samo še širi propagando. Začuda ni nič še pisal o stranskih učinkih Sputnika :fredi:

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Le kako če jim je pa že maja 2022 zmanjkalo raket :valjamse:, mimogrede Zelensky je še za 2 leti spustil mejo za nabor ker ni dovolj prostovoljcev. Alterjevci bi šli lahko pomagat. Zdaj poberejo vse.
Maja se ni vedelo, da lahko naštancajo po par sto raket na dan, kot tudi letal. Smo vedeli da so rusi velesila, ampak da tako velika pa tudi ne.
Ravno zadnjič si nam nalimal sliko, kako se nova letala kar nabirajo na parkingu. Res da je bila slika stara okoli 2 leti, ampak ko ga jebe. Važno da je slika

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113
Le kako če jim je pa že maja 2022 zmanjkalo raket :valjamse:, mimogrede Zelensky je še za 2 leti spustil mejo za nabor ker ni dovolj prostovoljcev. Alterjevci bi šli lahko pomagat. Zdaj poberejo vse.

Mogoče si spregledal, v rusiji vojaško urijo že zelo male otroke, tam od 8 leta dalje, prava velika vojska malih hitlerčkov nastaja, cca 1,5mio jih je. Rusofilčki ste vabljeni med njih seveda.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.221
4.750
113
AndZi, MirZi in ostali ste na sliki?

1712157185903.png

2. jul 2020
4.971
6.492
113
Po dolgem času sem spet kliknil tvoj link. V google vrgel imeni teh dveh jaht.

Obe sta na broker straneh še vedno na prodaj. Ker to nista ravno Golf 4 in Clio 2, da bi si privoščil diler pozabit oglas na avtonetu, ampak sta dve mrcini vredni 75 MILJONOV, je izjemno malo verjetno, da ne bi oglasa umaknili. Pa naj jo kupi Zelenski ali pa Tate.

You must be fun at partys...

Poglej priponko 76772

AndY1 po dolgem času sem šel preverjati tvojo novico o kupljenih jahtah. Izgleda, da so še vedno na prodaj.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Mogoče si spregledal, v rusiji vojaško urijo že zelo male otroke, tam od 8 leta dalje, prava velika vojska malih hitlerčkov nastaja, cca 1,5mio jih je. Rusofilčki ste vabljeni med njih seveda.

Vidim da ti rusofilčki povzročajo veliko psihičnih motenj . Kakšen antidepresiv ti bo pomagal. Pa manj propagande brat da boš lažje spal zvečer. Ukvarjanje s tujo problematiko ti očitno resno škoduje. Kaj rusi počnejo s svojimi otroci pa njihova stvar, jaz nimam nič od njih zato mi za njih kot tudi ukrajince dol visi.

V ukrajini očitno tudi dronov manjka, sedaj že ultralahka letala predelujejo v bombe. Potem bo pa jok ko bo kakega protiletalska dol poslala tam ko ne bo treba.

• Haha
Reactions: damirj in Kamele0N

corsol

Guru
11. mar 2010
2.972
958
113
Vidim da ti rusofilčki povzročajo veliko psihičnih motenj . Kakšen antidepresiv ti bo pomagal. Pa manj propagande brat da boš lažje spal zvečer. Ukvarjanje s tujo problematiko ti očitno resno škoduje. Kaj rusi počnejo s svojimi otroci pa njihova stvar, jaz nimam nič od njih zato mi za njih kot tudi ukrajince dol visi.

V ukrajini očitno tudi dronov manjka, sedaj že ultralahka letala predelujejo v bombe. Potem bo pa jok ko bo kakega protiletalska dol poslala tam ko ne bo treba.

Zdej jih bo pa še rusom manjkalo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.994
5.631
113
Ker predelujejo ultralahka letala.....jim manjka dronov?

Ta je pa huda.....

....kaj pa če so uporabili ultralahki zarad dosega....payloada?

• Všeč mi je
Reactions: delter333
Ker predelujejo ultralahka letala.....jim manjka dronov?

Ta je pa huda.....

....kaj pa če so uporabili ultralahki zarad dosega....payloada?
kamela cekini, cekini...saj veš da njihovo gospodarstvo cveti BDP je vsako leto višji, torej si lahk več prvošjo..namest kosilnic pač pošiljajo ultralahko aletala. Naši južni bi rekli Ima se, može se

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113

Jaz prav mirno spim, pa te berem ali ne. Mi pa ni jasno ali sploh sam sebe razumeš kar napišeš, ker izgleda te zelo sekira za ruse. Izgledaš rahlo obupan.