Nalimi jim kontra link, da delajo fake news. Jaz sem to naredil parkrat, dobil ban iz kanala v 30min.
A je še kakšen živ srb v Khersonu al so jih Ukrajinci že vse pobili ?
Držim, držim, držim, držim pesti, da bodo ta zagon zdržali in se rusi ne uspejo pregrupirat. Naj jih potisnejo čisto do meje in še Krim poštimajo. Kot že 14 dni pišem, sedaj je čas, ker je Rusom vse dol padlo. Upam res samo, da bodo ukrajinci zdržali, ker to mora biti nečloveško.
Saj to me skrbi, da bodo izgubili zagon. Že po 5ih dneh sem samo gledal, kako lahko to delajo, ker človek ne zdrži tega. Takrat tudi napake pridejo same od sebe. Se moraš odpočit. Upam, da strateško vedo, kaj delajo in da ukrajinci zdržijo. Ker Rusi so sedaj v prostem padu, morala na podnu do konca.realno pa danes ni bilo več takega napredka kot prejšnje dni... treba je tudi malo počinit in se konsolidirat
Pa lahko rusija nuka lastno ozemlje?Saj to me skrbi, da bodo izgubili zagon. Že po 5ih dneh sem samo gledal, kako lahko to delajo, ker človek ne zdrži tega. Takrat tudi napake pridejo same od sebe. Se moraš odpočit. Upam, da strateško vedo, kaj delajo in da ukrajinci zdržijo. Ker Rusi so sedaj v prostem padu, morala na podnu do konca.
Tako da sedaj se je res za bati, da ne bodo s kakšnimi nuki usekali. Pa to miniranje Zaporožja, to samo bolan človek dela. Izgleda jo bodo raje razsuli, kot da bi jo pustili, da gre nazaj ukrajinske roke. To bi morali iz zaseženih sredstev samo prenakazati za obnovo, če do tega res pride.
seveda lahko, večkrat, če želijoPa lahko rusija nuka lastno ozemlje?
prilepim tvoj zapis, pa mi podčrtaj kaj ne velja za ukrajince
" Vidiš, da je vzrok lahko tudi ego, pohlep, želja po večji oblasti, in konec koncev maščevanje, izživljanje nad šibkejšim."
p.s. problem ni nastal 24.2.2022
Bravo, zgleda da še imajo nekateri voljo do življenja in nebi radi umrli v vojni za novodobnega hitlerja(Putlerja)
Jaz ne bi bil tako prepričan v to. Putin je nor in nima kaj izgubiti, ostali niso toliko nori. Jaz spet upam (vmes sem izgubil to upanje), da ga bodo Rusi končno sami odstranili.ampak.. že včeraj je blo jasno povedano: če Rusija nuka karkoli bo zaradi radiacije nato to razumel kot napad na svoje članice -> sledi ukinitev Rusije
Zgubit nima, dobit pa tudi z nukom neJaz ne bi bil tako prepričan v to. Putin je nor in nima kaj izgubiti, ostali niso toliko nori. Jaz spet upam (vmes sem izgubil to upanje), da ga bodo Rusi končno sami odstranili.