Vojna v Ukrajini 2

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
jaz sem tudi včeraj mejo narisal meje na globusu, pa razglasil suverenost tam v afriki eno področje... v glavnem pod mojo upravo je, jepte se vsi, ce ima kdo kaj proti, ga pa znukam. jasno?

haha, ni problema. Samo goba ti še manjka! pa referednum moraš še pripravit in z vojsko po glasove hodit. Aja, sej tud vojske nimaš...

• Všeč mi je
Reactions: Konec

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.433
2.385
113
Pomurje
eh, sej vidiš, da ni samo vera povod - pa smo mislili, da samo to še lahko zaneti vojno. Vidiš, da je vzrok lahko tudi ego, pohlep, želja po večji oblasti, in konec koncev maščevanje, izživljanje nad šibkejšim.

Nismo še kaj dosti napredovali v razvoju. sicer 80 let ni nič v procesu razvoja človeka, tako da smo res preveč pričakovali.
Kako lepo si povzel obe strani!

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.048
4.291
113
Jaz pa mislim, da kljub trditvam, da so nevtralni, so notranje srečni, ko Rusi dokazujejo, da so velikl in mogočni... preprosto občudujejo jih. Ko ne gre po načrtih pa pač potihnejo, premlevajo v sebi in upajo na preobrat.

Sicer kako nevtralni so pa dokazujejo tudi z neskončnim limanjem ruske propagande in laži.

Gotovo obstajajo tudi plačani ruski troli. To so lep primer komentatorji na rtvslo. Na alterju mislim, da ni takšnih.
Brez skrbi niso plačani, samo zažagani......

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Opala?

Russian President Vladimir Putin may address his nation later today, according to Russian media reports.

It's important to note that this isn't coming from Russian state media - rather from the independent outlet Readovka.

The website says Mr Putin could change the status of the "special military operation" - known to most of the world as its invasion of Ukraine.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
7BB8D43A-C4B6-46F6-B89A-133464190B64.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.822
5.932
113

Pick one:
Ko žejna in dehidrirana EU pogojuje na blagajni trgovine prodajalki, da bo za 1.5 L plastenko vode plačala zgolj 0.10 EUR.

Ne piše kaj točno je v tem svežnju? Se mi zdi da več nimajo kaj sankcionirat. Istočasno pa nemški Habeck prosi ZDA da naj zmanjšajo astronomske cene ameriskega plina v znak solidarnosti…

Ursula se res trudi uničiti EU.

Nov dan, nova blaznost EU.

Ft paywall
The size of the cut is still to be agreed but Saudi Arabia and Russia are pushing for reductions of 1mn-2mn barrels a day or more, although these could be phased in over several months. The reductions would probably trigger US countermeasures, analysts said.

Članek

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113

The Kremlin said on Wednesday that there was no contradiction between incorporating Ukrainian territories into Russia and military retreats, saying that Moscow would press ahead with plans to annex four Ukrainian regions.

Kremlin spokesperson Dmitry Peskov told reporters: "They will be with Russia forever and they will be returned".

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.354
-2.816
113
Kaj to pomeni cenovna kapica za rusko nafto? Da je cena ruske nafte lahko samo do določene cene, cena ostale nafte (neruskih preprodajalcev) je pa lahko višja, a prav razumem?