jaz sem tudi včeraj mejo narisal meje na globusu, pa razglasil suverenost tam v afriki eno področje... v glavnem pod mojo upravo je, jepte se vsi, ce ima kdo kaj proti, ga pa znukam. jasno?
Kako lepo si povzel obe strani!eh, sej vidiš, da ni samo vera povod - pa smo mislili, da samo to še lahko zaneti vojno. Vidiš, da je vzrok lahko tudi ego, pohlep, želja po večji oblasti, in konec koncev maščevanje, izživljanje nad šibkejšim.
Nismo še kaj dosti napredovali v razvoju. sicer 80 let ni nič v procesu razvoja človeka, tako da smo res preveč pričakovali.
Brez skrbi niso plačani, samo zažagani......Jaz pa mislim, da kljub trditvam, da so nevtralni, so notranje srečni, ko Rusi dokazujejo, da so velikl in mogočni... preprosto občudujejo jih. Ko ne gre po načrtih pa pač potihnejo, premlevajo v sebi in upajo na preobrat.
Sicer kako nevtralni so pa dokazujejo tudi z neskončnim limanjem ruske propagande in laži.
Gotovo obstajajo tudi plačani ruski troli. To so lep primer komentatorji na rtvslo. Na alterju mislim, da ni takšnih.
to me še bolj skrbiBrez skrbi niso plačani, samo zažagani......
Pusti jim to nabijanje......, ko gre zares pa v fetus položaj....to me še bolj skrbi
nema veze tak sem se odločil. Veto dobiš.haha, ni problema. Samo goba ti še manjka! pa referednum moraš še pripravit in z vojsko po glasove hodit. Aja, sej tud vojske nimaš...
Ni žura brez borbene koračnice!jaz sem tudi včeraj mejo narisal meje na globusu, pa razglasil suverenost tam v afriki eno področje... v glavnem pod mojo upravo je, jepte se vsi, ce ima kdo kaj proti, ga pa znukam. jasno?
Kako lepo si povzel obe strani!
Med članicami EU dosežen dogovor o osmem paketu sankcij proti Rusiji | 24ur.com
Članice EU so dosegle dogovor o osmem svežnju sankcij proti Rusiji zaradi njene invazije na Ukrajino, ki vključuje tudi pravno podlago za uvedbo cenovne kapice za rusko nafto. Zdaj morajo države sankcije dokončno potrditi še po pisnem postopku.www.24ur.com
Ko žejna in dehidrirana EU pogojuje na blagajni trgovine prodajalki, da bo za 1.5 L plastenko vode plačala zgolj 0.10 EUR.
Ne piše kaj točno je v tem svežnju? Se mi zdi da več nimajo kaj sankcionirat. Istočasno pa nemški Habeck prosi ZDA da naj zmanjšajo astronomske cene ameriskega plina v znak solidarnosti…
Ursula se res trudi uničiti EU.
Nov dan, nova blaznost EU.
aha, se mi je zdelo da si ukrofilne ne, sem govoril le o strani, ki je začela vojno.