Sem malce pogledal.
Nihče ne regira na#Zwergschnauzer!
Izgleda, da ga samo jaz nimam na ignore.
nimas, sam pac ugotovis, da je najbolje, da se pri njegovih objavah le nasmehnes in si mislis svoje.
Sem malce pogledal.
Nihče ne regira na#Zwergschnauzer!
Izgleda, da ga samo jaz nimam na ignore.
Seveda njemu je v interesu da je vojno stanje razglaševo, tako bo lahko dosmrtni voditelj kot Putin.
Satelitski snimci su nedavno otkrili i da su pojedina groblja na ruskim teritorijama gotovo udvostručena
tu maš grobove, rabiš še mrliške liste?
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, podsetimo, nedavno je saopštio da je od početka rata poginulo 30.000 vojnika, međutim, ni sami Ukrajinci ne veruju u te brojke.
Ja, Na slovaškem tudi živi veliko čehov, pa na češkem tudi slovakov. Pa so se lepo zmenili in šli vsak po svoje.Kakor koli imaš na trenutke kakšne stvari prav o katerih pišeš ampak zemljepis ali pa geografija ti pa ne gresta najbolje pa tudi politika ne!
"Kaj manjka Čehom ker nimajo več Slovaške..."? Halo? Čehi so Čehi, Slovaki pa Slovaki! Še dobro da nisi napisal kaj manjka Slovakom da nimajo več Češke!
Ja, Čehi in Slovaki sta edina dva naroda ki sta bila toliko prisebna da sta se sporazumno odločila da gresta vsak po svoje po MIRNI poti!
Ko ruski trol primerja t-bone steak in batne obroče, dobiš neprecenljivo. Tale trol projekt mora biti presneto dobro plačan.Ja, Na slovaškem tudi živi veliko čehov, pa na češkem tudi slovakov. Pa so se lepo zmenili in šli vsak po svoje.
Ampak da bi pa Krim in Donbas šli po svoje je pa za ukrofile nesprejemljivo, čeprav so previvalci jasno izrazili svojo voljo, ampak jim te volje ne priznavajo.
In že to, da bi Donbas imel avtonomijo v okviru ukrajine, je za ukrofile nesprejemljivo, je treba spravid Donbas in Krim pod oblast Kijeva tudi za ceno stotisoče življenj.
Pa je zadeva identična, Slovenija se je odcepila, Donbas in Krim so se odcepili. V Beogradu in Kijevu pa se s tem niso strinjali in so napadli.
A je zmanjkalo argumentov, da se spravljaš na žalitve na osebni ravni.Ko ruski trol primerja t-bone steak in batne obroče, dobiš neprecenljivo. Tale trol projekt mora biti presneto dobro plačan.
A jim Rusi ne pošiljajo dovolj streliva? hočejo še več?O ne.... A bosta Mirsi pa Zwergschnauser preživela tole, a bo treba zbirat denar za njiju, ker bo šlo 50 centov njunega denarja v Ukrajino?
![]()
Milijon evrov iz Slovenije za nakup streliva za Ukrajino | 24ur.com
Slovenija se pridružuje pobudi Češke za skupno nabavo streliva velikih kalibrov zunaj Evropske unije za Ukrajino. Za ta namen je vlada zagotovila milijon evrov, so potrdili na ministrstvu za obrambo (Mors). Po poročanju tujih medijev naj bi ukrajinska vojska prvo strelivo, kupljeno v okviru...www.24ur.com
POŠLJI 1cent Mirsi&Zwergschnauser
![]()
Od kdaj so dejstva žalitve? Dejstvo je, da si ruski trol. Dejstvo je, da so ti bile razlike v pravnem smislu razložene nebrojkrat. Dejstvo je tudi, da ti ta dejstva niso prodrla v pisker. Ker je dejstvo, da se ponavljaš kot stara plata in da se ne premakneš niti milimeter iz mesta.A je zmanjkalo argumentov, da se spravljaš na žalitve na osebni ravni.
Še vedno pa ni nihče povedal, kaj manjka južno korejcem, ker nimajo severne koreje pod svojo komando, vzhodno ukrajinci bi pa morali imet pod komando Kijeva nujbo Donbas in Krim, čeprav tamkajšnji prebivalci tega nočejo. Še avtonomije v okviru Ukrajine jim nebi dali tudi za ceno stotisočev življenj ne.
zakaj, sej lahko se preselita v srbijo, one verjetno ne plačujejo, pa rešeno.O ne.... A bosta Mirsi pa Zwergschnauser preživela tole, a bo treba zbirat denar za njiju, ker bo šlo 50 centov njunega denarja v Ukrajino?
![]()
Milijon evrov iz Slovenije za nakup streliva za Ukrajino | 24ur.com
Slovenija se pridružuje pobudi Češke za skupno nabavo streliva velikih kalibrov zunaj Evropske unije za Ukrajino. Za ta namen je vlada zagotovila milijon evrov, so potrdili na ministrstvu za obrambo (Mors). Po poročanju tujih medijev naj bi ukrajinska vojska prvo strelivo, kupljeno v okviru...www.24ur.com
POŠLJI 1cent Mirsi&Zwergschnauser
![]()
Ti in tebi podobni, ker podpirate Rusko vojno, ko se bo Rus umaknil, bo konec tega...A tu gor je kdo, ki z veseljem plačuje strelivo za ukrose?
jaz, boljše oni v jarku kot pa mi.A tu gor je kdo, ki z veseljem plačuje strelivo za ukrose?
torej strah, da Rusija napade Slovenijojaz, boljše oni v jarku kot pa mi.