Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.763
-4.597
113
Sanje so dovoljene :srce:

Vemo kje je Hitler končal ;)

Jaz navijam, da se RU spravi čimprej iz UA. Dokler bo vojna tam, talo dolgo bomo plačevali. Ampak ni krize, trenutno ne plačujemo veliko :evil::evil::evil: Plina nimam :evil::evil::evil:
Pa kajse ima NATO inEU in mi za vtikat v neke notranje sovjetske razprtije?

In kaj manjka južnim Korejcem, ko so jim pol države zasedli severni korejci. A ne živijo dobro brez pol države?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.194
3.219
113
Zdaj samo še čakamo na volitve v Ukrajini da vidimo kakšen rezulat dobi Zelensky če bo primerljiv. Aja saj res Zelensky jih je ukinil, da ne bi odletel z oblasti, preveč ukraincev je odšlo na zahod da bi dobil volitve. Pa vojna se ne sme končati ker drugače pri trenutni zakonodaji ki jo je sprejel ne bo mogel več podaljševati njenega zamika.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.763
-4.597
113
Lažeš! Ni jih ukinil, ampak ker je razglašeno vojno stanje ni volitev- tako piše v ustavi. V naši je identičen člen.

Moraš lagati in zavajati?
Če bi jih hoteli imet, bi jih imeli, ker jih nočejo jih pa nimajo. So volitve med vojno imeli na Hrvaškem.... no pa tudi danes so volitve na Krimu, Donbasu, Rusiji. pa se da.

Pa če nogometno prvenstvo lahko normalno laufa, potem se tudi volitve da izvest bi rekel.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.763
-4.597
113
Zdaj si me pa res nasmejal s tem kdo je komu kaj zasedel. :)
Korej je bila prej ena, tako kot ukrajina. In kaj manjka Južnim Korejcem, ker imajo samo poč države? Severne pač nimajo.
In kaj bi manjkalo tistim ukrajincem iz Lvova in Kijeva, če jim rusi zasedejo tja do Dnepra, da se morajo za Donbas in Krim boriti do zadnjega ukrajinca? In žrtvovati stotisoče vojakov?

• Objave ne odobravam

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.445
857
113
Korej je bila prej ena, tako kot ukrajina. In kaj manjka Južnim Korejcem, ker imajo samo poč države? Severne pač nimajo.
In kaj bi manjkalo tistim ukrajincem iz Lvova in Kijeva, če jim rusi zasedejo tja do Dnepra, da se morajo za Donbas in Krim boriti do zadnjega ukrajinca? In žrtvovati stotisoče vojakov?
Korejci So Korejci pa naj bodo to južni ali pa severni. V Ukrajini so pa eni Ukrajinci drugi pa Rusi, bo šlo? Podobno kot v Koreji je bilo z Nemci, eni so bili zahodni drugi pa vzhodni. Oboji so bili pa Nemci.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.763
-4.597
113
Korejci So Korejci pa naj bodo to južni ali pa severni. V Ukrajini so pa eni Ukrajinci drugi pa Rusi, bo šlo? Podobno kot v Koreji je bilo z Nemci, eni so bili zahodni drugi pa vzhodni. Oboji so bili pa Nemci.
Če so v ukrajini na eni strani rusi, na drugi ukrajinci, je še toliko lažje in bolj smiselno, da se država razdeli na dva dela, saj si prebivalci enega dela ne želijo bit vel pod vlado iz Kijeva.

Praviš Nemci. In kaj je pred 1989 manjkalo zahodnim nemcem, ko niso imeli več vzhodnega dela? Pa kaj manjka Čehom, ker nimajo več Slovaške pod vlado v Pragi?

Ukrajinci pa nikakor ne morejo brez Krima in Donbasa, ki itak nočejo bit pod vlado iz Kijeva Za ceno stotisoče življenj

• Objave ne odobravam

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.445
857
113
Če so v ukrajini na eni strani rusi, na drugi ukrajinci, je še toliko lažje in bolj smiselno, da se država razdeli na dva dela, saj si prebivalci enega dela ne želijo bit vel pod vlado iz Kijeva.

Praviš Nemci. In kaj je pred 1989 manjkalo zahodnim nemcem, ko niso imeli več vzhodnega dela? Pa kaj manjka Čehom, ker nimajo več Slovaške pod vlado v Pragi?

Ukrajinci pa nikakor ne morejo brez Krima in Donbasa, ki itak nočejo bit pod vlado iz Kijeva Za ceno stotisoče življenj
Kakor koli imaš na trenutke kakšne stvari prav o katerih pišeš ampak zemljepis ali pa geografija ti pa ne gresta najbolje pa tudi politika ne!

"Kaj manjka Čehom ker nimajo več Slovaške..."? Halo? Čehi so Čehi, Slovaki pa Slovaki! Še dobro da nisi napisal kaj manjka Slovakom da nimajo več Češke!
Ja, Čehi in Slovaki sta edina dva naroda ki sta bila toliko prisebna da sta se sporazumno odločila da gresta vsak po svoje po MIRNI poti!

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.187
-904
48
Valparaiso

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.294
2.691
113
Ni poanta v službi, a zakaj bi plačeval duple račune zaradi Ukrajine, v tem je poanta

Ne podpiram tega, lahko pa mi ti razliko plačaš.

Kdor podpira ukronazije, naj plača.

Ljudi ste pahnili na rob preživetja, sploh take,ki ne morejo več delat in služit.

Namesto blaginje, draginja.

Si pa res tele, če zveseljem plačuješ visje račune, ukros pa se ti iz X7 smeji na nasih cestah
Isto velja za sirce, albance, bosance, ...
Ti so šele izkoriščevalci SLO sociale, RT!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.194
3.219
113
Lažeš! Ni jih ukinil, ampak ker je razglašeno vojno stanje ni volitev- tako piše v ustavi. V naši je identičen člen.

Moraš lagati in zavajati?

Seveda njemu je v interesu da je vojno stanje razglaševo, tako bo lahko dosmrtni voditelj kot Putin.In lahko se domisli kar hoče ker mu ne more nihče naspotovati, tudi če bi prebivalci hoteli pogajanja se to ne bo zgodilo. Volitve pa se lahk bez problem aizvedejo, poglej si Belgorod ki so ga ukainci 3 di med volitvami obstreljevali. Samo on na volitvah ne bo dobil za nov mandat zato pa nima interesa da se kadarkoli izvedejo.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.556
2.264
113

tu maš grobove, rabiš še mrliške liste?

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, podsetimo, nedavno je saopštio da je od početka rata poginulo 30.000 vojnika, međutim, ni sami Ukrajinci ne veruju u te brojke.
Kaj mi limaš grobove.

Rekel si, da imaš realne podatke o mrtvih ukrajincih. Sem že pozabil koliko tisoč jih na dan umre. Te podatke mi daj. Ne mi limat slik grobov in msm.

Že 3 mesce čakam