Vojna v Ukrajini 2

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

Preveč materiala na internetu kar se tiče vlačenja ruske opreme v novorusijo, jutri baje so regije formalno ruske tako da velik sreče. Herman drugač je vse pod kontrolo dol pri vas na vasi? Še vse mirno?
Specialci s prstani in zapestnicami!

• Všeč mi je
Reactions: Konec

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Ukraine has made its biggest breakthrough in the south of the country since the war began after beating down Russian defences.

Ukrainian troops managed to recapture several villages in an advance along the Dnipro river, a Russian-installed leader in the area said.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Konec

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Ne, bo pa v kratkem, če se stvari ne spremenijo. Danes so na twiterju posnetki, prvi uničen avtobus rezervistov. Pač posnetek ni za delit, preveč kruti.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Three mobilized men died in the training center in the Sverdlovsk region One mobilized man died from an epileptic attack caused by alcohol poisoning, and another committed suicide. The third was sent home, where he died of liver cirrhosis.

• Wow
Reactions: Ginginova

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
kako baje? ali so ali niso...tretje opcije ni. Kolikor mi je pa znano teh regij razen Rusije ni priznal nihče kot Ruske.....takega načina prilaščanja regij pa večina sveta ne tolerira ravno, tako da bo verjento še kar pestro
Tudi prilastitve in priključitve Golanske planote ni nihče priznal, pa se Izrael za to, že več kot 50 let, nekako ne sekira. :fredi:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Do zdaj sem ga imel kar v čistkih…

Eden od redkih, ki živi v realnem svetu. Ne bi se čudil, če bo končni rezultat tak, kot ga napoveduje, samo da bo pospremljen še z nekaj deset tisoč mrliči.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic in D_K

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.046
4.299
113
V nemčiji se zapira gradbišč da je joj. Je joka in stoka po telefonu ohohoho. No pri nas bo malo z zamikom
Edin k stoka si ti tuki...

ps, baje Ukrajinci prebijajo tudi na J države... A jim bodo vzel še Knin?

kmerom poleg nesposobnosti in zaostalosti grozi še nekaj, kar se ne omenja, to je ciroza jeter...

No juni ti lahko jokcaš, nas ne mot.....

• Všeč mi je
Reactions: endvatri in Konec

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
KREMLIN ON ELON MUSK'S PEACE PLAN: IT IS A POSITIVE STEP THAT SOMEBODY LIKE HIM IS SEARCHING FOR A PEACEFUL RESOLUTION

Ko ne gre nič po planu, bi se pa kar pogovarjal.
Dvomim da bodo rusi odjebal iz UA

• Haha
Reactions: jonny77

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.046
4.299
113
KREMLIN ON ELON MUSK'S PEACE PLAN: IT IS A POSITIVE STEP THAT SOMEBODY LIKE HIM IS SEARCHING FOR A PEACEFUL RESOLUTION

Ko ne gre nič po planu, bi se pa kar pogovarjal.
Dvomim da bodo rusi odjebal iz UA
Prvo pravilo ki ga imajo Američani je ta, da tem kmerom ne verjameš kar je za nohtom črnega.....

• Všeč mi je
Reactions: Konec

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Denacifikacija pa želja, da Ukrajina ne gre v Nato, je šla itak po zlu. Naj dobijo Krim, ostalo se pa pač derusificira. Kdor misli, da bo Ukrajina čez 2 generaciji še imela kak ostanek ruskega jezika in sitnih rusofilov živi v hudi zmoti.

Od tega, da se Ukrajinci in Rusi med sabo komajda ločijo, do neizmernega sovraštva v parih mesecih. Rusom kapa dol.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Konec