Vojna v Ukrajini 2

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Tako je!
Ukrajina bo malo manjša, lahko, da tudi nič. Je razbita in še bolj skurumpirana, tak da vsaj naslednjih 30 let ne bo nič iz nje.
Rusija si je nakopala ekonomsko totalko, sramoto in xy mrtvih(za katere jih žal, ne briga).

Do sem še me nič ni "bolelo".

Zdaj prihajajo bolečine:
ekonomski razpad/propad EU,
dvig nacistov, fašistov po EU,
povezava rusov z Vzhodom in ne EU,
dolgoročno katastrofalna energetska oskrba EU,
prodaja EU duš s strani EU voditeljev,
enormni proračuni za vojsko, ki spet ne bo Evropska
itd.
EU je na svojih tleh preživela glavnino dveh svetovnih vojn, torej bo tudi to..
Za dvig skrajnih desnic je kriv pojav skrajnih ekstremnih levičarjev, tudi na vodilnih mestih. Akcija - reakcija.
Rusi bodo vzhodu (predvsem Kitajcem) služili kot sužnji. Kitajci na veliko kupujejo ruska zemljišča.
EU (predvsem Nemčija) se bo zbudila iz pravljic o "zeleni" prihodnosti na račun ruZZkega plina

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Dj ti raje povej kaj je z veliko skupino srbskih plačancev v Khersonu.
Na twitterju jih ni več...a so jih pobili ? So zbežali ? Ker tam je sedaj zelo vroče...

• Všeč mi je
Reactions: Konec

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

Preveč materiala na internetu kar se tiče vlačenja ruske opreme v novorusijo, jutri baje so regije formalno ruske tako da velik sreče. Herman drugač je vse pod kontrolo dol pri vas na vasi? Še vse mirno?

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.980
-387
113
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

Ne da se mi več, preveč materiala na internetu kar se tiče vlačenja ruske opreme, jutri baje so regije formalno ruske tako da velik sreče. Herman drugač je vse pod kontrolo dol pri vas na vasi? Še vse mirno?

... pa da vidimo ...

a pol bo mir, k se bojo umikal?

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

Preveč materiala na internetu kar se tiče vlačenja ruske opreme v novorusijo, jutri baje so regije formalno ruske tako da velik sreče. Herman drugač je vse pod kontrolo dol pri vas na vasi? Še vse mirno?
Odlično, ua rabi nov kanonfujter. Kolk Himarsov so že rusofili uničili? Par tednov nazaj so jih baje 44 uničili od 24 komadov, vsaj tak so se hvalili v svoji propagandi. :valjamse:

• Všeč mi je

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

Sem te že predhodno opozarjal da se ne spuščaj na osebni nivo! Forum ti bo vedno ožji in ožji....ko ruske pokrajine!

Ob tretjem takem izpadu dobiš permban!

• Všeč mi je
Reactions: MaverickT
Kompozicija 1

Kompozicija2

Čečeni

kako baje? ali so ali niso...tretje opcije ni. Kolikor mi je pa znano teh regij razen Rusije ni priznal nihče kot Ruske.....takega načina prilaščanja regij pa večina sveta ne tolerira ravno, tako da bo verjento še kar pestro

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113