Vojaška baza v Šenčurju

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
No, AF1 je bojda že na poti. Predvideni čas pristanka 21:05.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Jaz njihove vojske nebi spustil sem
Kaj če buš hoče zavzet slovenijo
Hihi
smile-1.gif
saj tudi meni ni jasno zakaj.
Pa še sicer so te zapore itd. čisto v konfliktu z ustavo RS.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Bom ob devetih mal svetu z lasersko vaservago proti Brniku, da vidim, če ima AF1 tudi senzorje po trupu.
grin1.gif

Če bo prišlo do nepojasnjene odpovedi bušmanovega obiska in mene ta teden ne bo več na alterju, senzorje imajo.
Morebitne odgovore in pisma podpore pišite na: dekca, Guantanamo Bay, Cuba.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Še ene par fotk ko sem šel spet mimo....
...okoli desetih pa še fotke AF1, mogoče pa tudi kak spektakel povezan z njim (talibani.press)
grims-1.gif

Aja pa še en nasvet...če se boste gibali v okolici letališča, glejte da boste pozdravili vsakega policista s "Salam Alejkum", če vas pa vpraša kaj delate tam mu pa recite da vas je Alah poslal in vam obljubil 200 devic
evil.gif

http://shrani.si/f/A/bI/4KkDW7k7/mvi0792.avi

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Slovenska policija mora na Brniku Busha nemudoma aretirati, saj obstaja več dokazv, da je zakrivil huda vojna hudodelstva (vojaški napad na Afganistan, Guantanamo...). Postaviti ga je potrebno pred sodišče, kar zakon o kazenskem postopku in kazenski zakonik z atovrstne primere jasno opredeljujeta in zapovedujeta!
Že VB je pred leti v primeru A. Pinocetha dokazala, da diplomatska imuniteta ne ščiti pred pregonom in sodnim procesiranjem kaznivih dejanj povezanih z vojnimi hudodelci!

V kolikor policija ne bo ravnala zakonito, je potrebno interpelirati ministra za notranje zadeve. opozoriti pa je potrebno tudi, da mora, ko tega ne stori policija, ustrzene postopke izvesti tožilstvo samo.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
Slovenska policija mora na Brniku Busha nemudoma aretirati, saj obstaja več dokazv, da je zakrivil huda vojna hudodelstva (vojaški napad na Afganistan, Guantanamo...). Postaviti ga je potrebno pred sodišče, kar zakon o kazenskem postopku in kazenski zakonik z atovrstne primere jasno opredeljujeta in zapovedujeta!
Že VB je pred leti v primeru A. Pinocetha dokazala, da diplomatska imuniteta ne ščiti pred pregonom in sodnim procesiranjem kaznivih dejanj povezanih z vojnimi hudodelci!

V kolikor policija ne bo ravnala zakonito, je potrebno interpelirati ministra za notranje zadeve. opozoriti pa je potrebno tudi, da mora, ko tega ne stori policija, ustrzene postopke izvesti tožilstvo samo.
Sej mu bodo izročili (protestanti) nagrado za mir, seveda če bo razumel sporčilo
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Slike so žal meglene zaradi slabe svetlobe, meglic in zaradi slabega fotografa ki še ne pozna svojega aparata.

V downwindu 31.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Čist solidne fotke, za razmere itd..
smile-1.gif
Me pa zanima iz katere smeri točno so prileteli? (Glede na luno - zahod, severozahod, torej pristajanje s SZ druge strani?) Po "ljudski" poti zaradi nepredvidljivosti seveda niso šli.

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Leteli so točno čez mojo bajto.
Torej iz Avstrije, rekel bi iz smeri Celovca proti Kranju, kr dost višine so imeli še, nad Tržičem (cca 2 km), potem so leteli čez Kranj in naredili ovinek levo od Šmarne gore in dol na stezo z domžalske strani. Klasika, bi reku. Slike so
zmaga.gif

Senzorjev nimajo (al pa laser ni nesu do gor
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Še par moji fotk, škoda ker je bila že slaba svetloba. Slikano iz industrijske cone Vodice.

6090330-640.jpg

6090348-640.jpg

6090351-640.jpg

6090352-640.jpg

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
pismo iz šenčurja nism moral pridt u kranj,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa posod sm probal, ni šans

pa na kokrici je bila tud vojaška baza