Vnos sedežne garniture

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.447
418
83
Kot obvezno ven pa povezi obe dolzini 3in2sed skupaj v celoto. Dvosed pred radiatorjem no go. Enako kotni del no go. Ga raje uporabi kot tabure ali samostojno kjerkoli.
Vidim ze nekdo podal isti predlog.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.213
113
a nena folk ki najame sobico, bolj kot ne samo spi noter, to razumem pod turizem...tak kavč pride prav samo za žurke, kar pa po mojem ni smiselno ker ti tak vse zjebajo... Tako da... ogromno energije vložene, upam da obrne to sebi v plus.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
170
41
28
Torej, sedežno garnituro sem zrihtal in jo pač priredil tako, da sem jo lahko dobil v stanovanje. Ker sem naslonjalo kota moral odstraniti, je sedaj za sedežno prazen prostor, ki ga želim zapolniti. V poštev pride kakšna večja zelenjava (roža), mogoče kakšna odlagalna mizica, bralna lučka ali kaj podobnega. Ker je to kletno stanovanje, je nekoliko manj svetlobe, zato razni fikusi in kakšna drevesa življenja verjetno ne pridejo v poštev. Ima kdo kakšen predlog, kaj ''uturiti'' v kot za sedežno?

Poglej priponko 96449
Poglej priponko 96450
img_20250129_171924-jpg.96451
Odvisno od funkcije prostora in kdo ga bo uporabljal. Če bi ga jaz, sta za ta kot samo dve opciji (poleg tiste z nago ritjo :evil:). Ali kot že rečeno pokneš v kot na obe steni regal s knjigami (ali okraski ali ...) ali pa daš tja nekaj zeleno cvetočega. Seveda nič živega, dandanes dobiš plastične reči, ki jih z metra razdalje ne vidiš da so plastične. Lahko so pa izredno lepe in lahko poživijo prostor, optično seveda.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
33
48
Stanovanje se bo turistično oddajalo, zato usnjena sedežna, zaradi čiščenja. Manjka še nekaj pohištva, drugače je stanovanje luksuzno, cca. 90m2. Do maja, junija nameravam to spraviti v pogon. Mislil sem, da bom tukaj dobil še kakšno idejo, vendar kot kaže sem brcnil v temo.
Luksuz left the chat...:sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: Marxon