Vnos sedežne garniture

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.051
7.480
113
Zadeva je sledeča. Kot sedežne nikakor ne gre skozi vrata. Ena opcija bi bila, da bi pri treh vratih izbil štoke ven in poizkusil vnesti kot. Problem je, ker so vrata na novo montirana, cca. 1 teden nazaj. Vse je že lepo pobeljeno in pokitano, zato nisem navdušen nad tem. Druga opcija pa je, da trosed in dvosed sestavim skupaj in imam v bistvu pet sedežni kavč. Sicer ni tako lepo, je pa funkcionalno. Dokupim še daljšo klubsko mizico in recimo dva tabureja in to bi bilo to. Razlog da se ga nažgem imam. Jbg :rolleyes:

• Haha
  • Žalosti me
Reactions: sad in gr69

darwin

Majstr
17. avg 2007
608
380
63
Če ste doma pogosto skregani, bo 5-sedežni kavč v vrsto čisto ok, ker se tako le ne rabite gledati.
Ali pa če ti tale, ki sestavlja pohištvo, naredi eno kotno mizico, ki bo namesto kotnega elementa in nanjo priklopiš kraka, potem imaš pa spet kotni kavč. Miza bo pa menda šla notri.

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.051
7.480
113
Če ste doma pogosto skregani, bo 5-sedežni kavč v vrsto čisto ok, ker se tako le ne rabite gledati.
Ali pa če ti tale, ki sestavlja pohištvo, naredi eno kotno mizico, ki bo namesto kotnega elementa in nanjo priklopiš kraka, potem imaš pa spet kotni kavč. Miza bo pa menda šla notri.
Tole ni slaba ideja. Hvala za nasvet. :nazdravje:
Spijem enega na tvoje zdravje.

Naj pojasnim, da stanovanje ne opremljam zase, ampak se bo turistično oddajal.

darwin

Majstr
17. avg 2007
608
380
63
Za turiste bo pa s kotno mizo še bolj šik izgledalo na fotkah kot s kotom.
Mi boš potem odstopil za en dnevni počitek :fredi: :nazdravje:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.051
7.480
113
Za turiste bo pa s kotno mizo še bolj šik izgledalo na fotkah kot s kotom.
Mi boš potem odstopil za en dnevni počitek :fredi: :nazdravje:
Samo kakšen ličen vezni člen-mizica zna biti kar drago. Pa tudi zaključek manjka na trosedu in dvosedu (tam kjer bi prej prišel kot).
Dnevni počitek? Tukaj je poštena hiša, tako da kurbenhaus odpade. ;)

darwin

Majstr
17. avg 2007
608
380
63
Iz letev naj naredi obodni kvadrat, gor previjači nosilce za kraka iz kota, spodaj nogice, gor pa eno vezano ploščo, ali nekaj podobnega. Če da še eno oporo po sredini, je plošča lahko relativno tanka, tako da ne more biti pretirano draga. In imaš tako tudi bočna zaključka rešena.

Bom pripeljal kakšno gimnastičarko, ki lahko skozi kletno okno notri zleze, da sosedje ne bodo kaj posumili. :cool:

• Všeč mi je
Reactions: Fadil