Vnos sedežne garniture

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.044
7.469
113
Kupil sem rabljeno usnjeno sedežno garnituro. Dimenzijsko mi ustreza v dnevno soboin najbolj kar me je skrbelo, kako bo z vnosom le te v hišo. Danes mi je sedežno dostavil. Trosed in dvosed sem dobil skozi vrata z nekaj truda, vendar je šlo. Zataknilo pa se je pri kotu. S sinom sva poizkusila ne vem koliko načinov, vendar nama ni uspelo. Razstaviti se ga ne da, tako da sem kar malo obupan. Klical sem tipa, ki mi je sedežno prodal in on zagotavlja, da ni problema in da je vse samo v tehniki. Skratka, meni vnos ne uspe in sedaj bom počakal do konca tedna, ko bo prišel monter pohištva, da mi sestavi neko omaro iz Ikee. Tudi on pravi da mora iti noter. Je še kdo imel takšne ali podobne težave z vnosom sedežne v stanovanje, posebej s kotnim delom?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.592
1.003
113
Kupil sem rabljeno usnjeno sedežno garnituro. Dimenzijsko mi ustreza v dnevno soboin najbolj kar me je skrbelo, kako bo z vnosom le te v hišo. Danes mi je sedežno dostavil. Trosed in dvosed sem dobil skozi vrata z nekaj truda, vendar je šlo. Zataknilo pa se je pri kotu. S sinom sva poizkusila ne vem koliko načinov, vendar nama ni uspelo. Razstaviti se ga ne da, tako da sem kar malo obupan. Klical sem tipa, ki mi je sedežno prodal in on zagotavlja, da ni problema in da je vse samo v tehniki. Skratka, meni vnos ne uspe in sedaj bom počakal do konca tedna, ko bo prišel monter pohištva, da mi sestavi neko omaro iz Ikee. Tudi on pravi da mora iti noter. Je še kdo imel takšne ali podobne težave z vnosom sedežne v stanovanje, posebej s kotnim delom?
Ja jaz

Naročil sedežno v Lesnini cca 10 klet nazal... Usnjeno, ogromna skupna dolžina )pač dnevna je kot se zagre res dnevna)

Pripeljejo, spravijo 2-3 kose po stopnicah skoz harmonika vrata (ves zelo na knap z malo porivanja skozi odprtine....
Potem pa monter odpre pakungo sedežne... Pa šit.. Ta sploh ni za vas....
So jo odvlekli nazaj...

Vem, pa da smo nekatere kose spravljali v dnevno sobo kar čez balkon....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.044
7.469
113
Stanovanje je kletno, tako da je edina možnost skozi vrata. Kot pa se ne da razstaviti, ker je tovarniško sestavljen. Jbg.
Nimam kaj. Počakam do sobote, ko bo prišel človek, ki to dela in če še njemu ne uspe, sem popušil.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.387
1.591
113
Nočem biti žaljiv, samo če rabiš monterja pohištva za omaro iz Ikeje, je morda res samo tvoja tehnika problem.

• Všeč mi je
Reactions: 9999