Vložek v FX PAMM

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Pred časom sem vložil denar k človeku kateri ima odprt PAMM (Percentage allocation management module). V zadnjih 14. mesecih je vsak mesec pozitiven, zato sem se odločil za vložek. Zaenkrat je vse ok, v 2. mesecih od vložka sem zaslužil lepo vsoto. Račun imam ves čas pod nadzorom, lahko spremljam trgovanje 24 ur dnevno. Račun je objavljen na myfxbook kjer so vsi računi tudi overjeni tako da se lahko vidi, da je trgovanje pristno. Trenutno je višina vložka v račune malo manj kot 2 milijona USD minimalni vložek za posameznega investitorja pa 10 000 USD. Če koga zanima mu lahko pošljem rezultate in si pogleda sam...
G

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Krasno, veseli smo zate. Oglasi se zopet, ko boš dejansko kaj dvignil ven.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik bobjet pravi:
Sem že dvignil celoten profit tako da....
Super,

ko bos nategnil koga mu se svoje podatke daj zraven, da ne bo potem tezav pri identifikaciji ko bos soosumljen za KD.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.975
3.631
113
Itak, Easy Money, pa je treba to raztrobit na Alterju, morda bo kdo vplačal 10000 USD in bajno zaslužil. Že stojijo v vrsti...

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Nategnil?? Prvo kot prvo, nimam namena nikogar nategnit, kot drugo pa če vas ne zanima pač ni treba pisati neumnosti. Vseeno če koga zanima naj mi napiše na ZS in mu pošljem link do računa in naj si pogleda sam.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Slisi se kot pravljica. Ti vlozis in potem skoz samo plus. Noro. Kje se uclanim?

Probaj dvignit celoten denar...

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Ne trdim da bo vedno samo plus. Sam imam zaenkrat dobro izkušnjo je pa res, da sem vložil šele pred 2. mesecema. Sicer pa tu ni nobenega članstva, odpreš račun na brokerju, podpišeš POA (Power of attorney) s katerim daš trgovalcu pooblastila za trgovanje s tvojim denarjem in nakažeš denar. Glavnico, obresti ali oboje lahko dvigneš kadarkoli brez težav. To ni nobena firma ali kakšna piramida. Lahko si na netu preberete kako PAMM sistem deluje. Tudi sam nisem vedel natančno kako sistem deluje pa sem se pač pozanimal in dobro vem da je moj na mojem računu in ga lahko dvignem samo na bančni račun iz katerega je bil denar nakazan. Če bo denar slučajno izgubljen, bo izgubljen s trgovanjem in nikakor drugače.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
In zakaj ti sedaj to reklamiras? Kaj imas od tega? Aja good samaritan.... Tok ti gre dobro, da zelis da bi slo se vse ostalim...titula dalajlama ti ne uide. Al je je fora da si nagrajen ce pripeljes novega vlagatelja? No dobrotnik, kje je fora?

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Kakor vidim nima smisla karkoli pisati saj je večina toliko nezaupljivih in arogantnih, da se niti pozanimate ne. Dejansko sem želel samo deliti mojo izkušnjo in mogoče komu priskrbeti kontakt. Če vas ne zanima pa tudi ok. Očitno ste se že opekli kar me niti ne čudi glede na neumne komentarje.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kaksen kontakt? Aja folk je tolk zabit da ne zna vpisat google al kaj?

Al si ti novovpisani uporabnil edini kontakt s to investicijo? Cak a si ti donald trump?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Mater...kar ni konca
smile-1.gif

Vedno se najde nekdo na novo...

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Na spletu lahko najdeš precej managed računov, nekaj je zelo dobrih. Verjetno nisem edini s kontaktom ampak tega človeka v googlu ne boš našel, je potrebno precej več truda da najdeš dobre kontakte ljudi, ki dejansko vedo kaj počnejo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
Čisto prevečkrat uporabiš besedo "dejansko" glede na to, da niti dobro ne poznaš njenega pomena. Dejansko sem dobila tak občutek.

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Sam investiram v Forex že vrsto let in lahko potrdim, da se da od tega dobiti dobiček. Myfxbook je neodvisno podjetje ki overja trgovanje. Lastnik trgovalnega računa vpiše login in investor password in se mu izriše vsa zgodovina trgovanja. Je kar priznan med trgovalci. Tako da, če so rezultati gor in je history in trading privileges verified je to realno. Seveda pa pretekli rezultati ne pomenijo, da bodo tudi v prihodnjosti podobni. Pomembno je preveriti equity, max. drawdown in ali je broker reguliran. Ter nekaj o samem sistemu trgovanja. PAMM ali MAMM so sistemi, ki jih uporablja trgovalec oz. asset maneger, da investorje priklopi na svoj trgovalni sistem in tako investor dobi isto odprto pozicijo, v zameno za neko delitev dobička. Trgovalec lahko le odpira pozicije, ne more pa dobiti denarja od investorja. Vse kar prejme je delež dobička, ki se obračuna na koncu meseca. Pa še ta mora iti po sistemu high water mark.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.975
3.631
113
Seveda. In dobiček je tak, da si to moral nujno deliti z nami, da ne bi tebi preveč ostalo...

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Dobiček je takšen kot je, sploh nisem napisal kakšen je zato me čudi kako se vsi obešate na stvar o kateri ne veste popolnoma nič. Ignoranca in aroganca...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.975
3.631
113
Ali pa izkušnje nebroj nategnjenih ljudi, ki še dandanes iščejo svoj denar iz vseh teh raznoraznih sistemov...

bobjet

Zelenc'
13. sep 2015
29
0
1
Ok, to razumem.. Ampak vsaka stvar ki jo prebereš še ne pomeni da je nateg. Če že želiš nekaj kritizirati se najprej pozanimaj ne pa brez kakršnih koli informacij obsojati stvari. Nikomur nič ne vsiljujem, vsakemu lahko dam več info če koga zanima, če ne pa tudi ok. Vem da je bilo že ogromno nategov, sam sem pred leti skoraj vložil denar v eno izmed piramid (k sreči nisem). Pioneer je lepo razložil kako stvar deluje in nekaj ljudi me je na ZS že prosilo za dodatne informacije.