Vloga Vatikana v Jasenovcu

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Citat:
Jasenovac was third biggest extermination camp during WWII and probably the cruelest.

Citat:
One may claim that the religious motivation and the brutality of butchers were leading principles in Jasenovac. The fact that 743 Roman Catholic priests were members of the Ustashi and personally murdered Serbs, Jews and Gypsies. Jasenovac was for a time, run by Fr. Filipovic-Majstorovic, a Catholic priest who admitted to killing “40,000 Serbs with his own hands.” So at one point, a Franciscan monk was camp commandant of what the second largest concentration camp of the war.

Jasenovac – Holocaust promoted by Vatican

Uloga Vatikana u Jasenovcu

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Nič ne bo obudilo ljudi. Pa napiše se vloga ne pa uloga, nepismenost kar zmanjšuje kredibilnost.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.889
113
Emona / Carnium
Prebral.
OFF: Bravo Numy. Ti imaš tudi preveč časa, tako kot jaz. Zakaj te pa angleški naslov ni zmotil? Naslednjič bodi bolj dosleden, potem pa lahko kakšno o kredibilnosti rečemo, če bo pismenost dovoljevala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še en primer zakaj bi bilo potrebno prepovedati RKC na naših tleh.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj sem napisal vloga.

Naslova obeh linkov sta v originalnem jeziku. Sem iskal zdajle po srbskih straneh in je vsepovsod v uporabi izraz uloga, tako da bo najverjetneje pravilno.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

poperatzingersaluteshitl.jpg

Sedanji vodja RKC je bil nacist, kar ne zanika.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, tako zagret, da je kar z obema rokama salutiral. Z eno Adiju, z eno k nekemu bajeslovnemu bitju.

Kaj pa ta.. že od malega v dresu nacista.

ratzingerhitlerjugend.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Te slike, ki jih limaš so brezvezne in samo delajo temo manjkredibilno!
Na prvi je slika odrezana, druga pa tud nič ne pove, ker so bili takrat vsi v hitlerjugendu, kdor ni bil, je bil izobčen ali mrtev.

Kar mene žre je to, da je na simbolu slovenstva - Triglavu, še vedno plošča posvečena takratnemu hrvaškemu nadškofu Stepincu!
13.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Fotografije so zelo zanimive. Še bolj zanimivo bi bilo kaj bi sedaj povedali o fotografiji Rožmana in nacija. Ob takšnih kriterijih bi morala biti zadeva "čista".

Glede spomenika pa nič ne moreš, ker se nahaja v katolibanski kapelici na njihovem zemljišču.

Nasploh so naše gore umazane s katolibanskimi simboli, ki tja ne sodijo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ni se mi dalo pisat, sem mislil da bosta sliki povedali dovolj.

Kar se Stepinca tiče se strinjam.

Moti me še, da se kot okupator Slovenije leta 41 ne omenja NDH...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

... druga pa tud nič ne pove, ker so bili takrat vsi v hitlerjugendu, kdor ni bil, je bil izobčen ali mrtev.
Janša tut tko prav (le da omenja SKOJ in ZKJ), pol bo že nekaj na tem
tongue-1.gif