VLC Nightly Build

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Ker njihova stran ne dela (http://nightlies.videolan.org/), me zanima če ima kdo Nightly Build od VLC playerja.

Verzijo 0.9.9 ali pa clo 1.0. Ker trenutna verzija 0.9.8a ima bug, da mi v dual screen načinu zmeri ko hočem dat full screen da na primary screen
10.gif
)

severjug

Zelenc'
3. sep 2007
21
0
1
Jaz sem prav zaradi te težave,ki jo imaš ti (dual screen) dal gor 0.9.9. verzijo in deluje.Mislim,da je pri verziji 1.0 težava spet prisotna.

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem tole rešil tako:
ultramon program zato, da raztegnem sliko še na tv. v tem programu sem si pa še naredu shortcut na tipkovnici, da mi prisilno bilo katero okno pošlje na tv. Če bi imel original driverje od grafične, bi šlo brez ultramona tole (vsaj včasih je šlo), sam k so uni driverji tolk obsežni pa cajt za inštalacijo si vzamejo, sem rajš tkole rešil

odprem film v vlc-ju. vlc odnesem na tv in ga povečam (valda ga rukne na monitor:) ), prtisnem shortcut in mi ga pošlje na tv, da pa stvar ni tko zlo enostavna, je potrebno na tv-ju sliko pomanjšat, vlc premaknit za "2cm", da se pokaže slika(ker drugače je črno) in spet povečat. Res, da je mal tečno, sam sem se navadu pa ni take panike.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Malo jeben postopek, glede na to da je razlika med 0.9.6 in visjimi verzijami samo v enem popravljenem security bugu, ki ni ravno neka velika nevarnost ;] Nevem, meni se tega verjetno nebi dalo ;]

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
malo je res jeben:) sam sem mislu, da je krivo, ker nisem imel vsega drekca od grafične gor.
bom probal še tole čudo:)