Vladi je vroče: poletni delovni čas

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
sklep-generalni-sekretariat-vlade.1467377630.jpg.o.720px.jpg.720px.jpg

Generalnemu sekretarju vlade Krašovcu je vroče, pa si predpiše poletni delovni čas!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
ja zdravje pri delu je treba zagotavljat... lepo sa skrbijo za zaposlene tako, da jim ne bo prevroče...

je pe dejansko prav da se spoštujejo pravilniki...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
v klimatiziranih prostorih je pa res problem delat... jaz bi jih za problematična dva poletna meseca dal na primerno delovno mesto. k softiju polagat asfalt.

Asfalterje pa k njim na poletni delovni čas.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja zdravje pri delu je treba zagotavljat... lepo sa skrbijo za zaposlene tako, da jim ne bo prevroče...

je pe dejansko prav da se spoštujejo pravilniki...
Problem je le, da je prevroče na hodnikih, stopniščih in dvigalih. To pa po definiciji niso ravno delovna mesta za uradnike, ali pač.
stupid-1.gif

PS- mogoče se bo nekdo drug spomnil, da je prevroče v Peklu in da morajo spoštovati pravilnike. Pri komunistekih je vse možno
evil.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Jao uboščki da ne bo kdo pregorel ko bo iz 22 stopinj šel na hodnik ki ima 29.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
čistilka naj švica.
Pa saj za čistilke, za katere je na delovnem mestu prevroče to ne velja= pri čistilkah pravilnik o VPD, na katerega se sklicujejo uradniki vlada očitno zavestno krši
stupid-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Clovek se pac ne zaveda te besede. To je isto, kot, ko govoris, pa je vsaka 5 beseda pi.zda, pol te pa otrok opomne, da ne preklinjaj, ti ga pa cukasto gledas, kaj mu je

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
ja šok jih udari iz klimatiziranega prostora v vročino in potem nazaj. pa je prehlad tuki. jst nimam klime zato ker se nočm prehladit
smile-1.gif
)))

hanzi, mam obcutek da je softijevim "asfalterjem" dejansko bl lustn kot telim vladnim uradnikom
wink-1.gif
))

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Pa kaj ti res ne moreš brez komunistov. Pa v vsaki temi moriš s to tvojo paranojo
stupid-1.gif
Ne vem od kod tebi komunisti
stupid-1.gif
A si pismen? Kje omenjam komuniste
stupid-1.gif

Tip ti še podčrta z rdečo besedo ''komunisteki'', ti pa se še vedno sprašuješ odkod
hysterical-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Če bi napisali, da si vlada dvigne 50 postov plačo, bi isto samo lajali. Prej ko se boste sprijaznili, da nas imajo za norca, prej boste lažje spali.

Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če bi napisali, da si vlada dvigne 50 postov plačo, bi isto samo lajali. Prej ko se boste sprijaznili, da nas imajo za norca, prej boste
lažje spali.

Prej ko se boste sprijaznili, da nas imajo za norca, prej boste
lažje spali.

in kaj lahk nardimo? če si včasih fotra mel za norca (al pa matko pa je ona potem fotru javlja) te je aufbiksal da en tedn nisi prišel k sebi.Potem ga pač nisi več lomil. In začuda je pomagalo
evil.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Enden bo mogel naprej stopiti in n pokazat pot, da pokopamo to elito.
Ko me je fotr čez roke spustu, sem si zapomnu za cel živleje. Ni bilo malokrat (preveč sem raziskoval).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:

Ko me je fotr čez roke spustu, sem si zapomnu za cel živleje. Ni bilo malokrat (preveč sem raziskoval).

Ce bi te danes, bi sel se sedet. Ti pa v posvojitev po moznosti dvem pedrom.