Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
15 let nazaj ko sem imel Unota turbo se je lepo čutilo kick, je druga vlekla v vsak ovink črte ko je turbina nabila na 1.1 bara če si imel lepo naštudirano kdaj odpre do konca , ni pa blo to za amaterje ko se letel iz cest kot za šalo ker je cel avto potegnil iz ovinka na polno takratOriginal 118HP potem 140HP pa 800kg lol, lep kick je bil ja
Da nisva morda midva pred leti (zdej že mnogimi leti
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Nič bat... edine zadnje luči so ble od 540i e39 serije, pa še to je blo tam tam, ampak ok, recmo da je zmagal ;-) Turbo 5-ke niso mogle mimo-ne stock ne predelane. Jaz sem mel grafitno črn avto stock izgleda. Nisem pa veliko dregal, sem bolj prihajal na druženje. Avto sem potem prodal enmu mariborčanu, ki ga je totalno zdemoliral.... zj.. motor ga nekaj popravljal, potem pobarval na zeleno-rumeno barvo... na koncu je motor prodal na hrvaško... kaj je blo pa z ostalim avtom pa ne vem.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole zeleno rumeno....mislim da se je v tisti zeleno rumeni poleg tistega mariborčana vozila tudi alter(mobisux) uporabnica ki pa je ne berem več.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A losta z astro se pa ne noben ne spomni?
Aja, ni imela polža
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Aja, nisem videl, da si odgovarjal Hondiju, potem si zacel notri plesti se bmwje E39.. Eh calibra turbo, nabildana ali ne, ni imela za burek proti nabildani petki turbo.
Citat:
incorporates two parallel turbochargers fed by a third electric turbo-compressor. Instead of feeding the cylinders directly, that third unit spools up the twin turbochargers, working together