Lepo. Pa boš tole lahko vnovčil, nekako?Jaz tudi danes nabasal za 1k spar darilnih kartic (dobil 11% nazaj), treba izkoristit, ko se da
SPAR deluje, sem poskusil. Interspar pa ne?Kolikor sem sprobal, v Interspar pa ne prime. Boni so rečitev.
Tole je različno, odvisno od akcije v trenutku, ko se on prijavi. In potem je še nek čas (rok) v katerem lahko tvoj klient spelje postopek. Poglej v aplikaciji.Kaj nategujejo na Vividu? En je odprl preko mojega linka in dobim samo 5€, čeprav piše, da oba dobiva 10€, komu jasno zakaj?
Ali nakup delnic sploh deluje v SLO?Sem dobil 10€ nagrade, če nakupim za 100€ delnic. Testiram v ponedeljek, zgleda nakup delnic ni mogoč, ko borza ne posluje.
Priporočljivo je, da tisti, ki uporabi refferal, čimprej izpelje postopek in plača 20 EUR nekaj s kartico.Je sploh mogoče koristit Super Deals brez, da novačiš nevem koliko ljudi, da se prijavi preko tebe? Sem se registriral dober mesec nazaj preko enega izmed povabil v tej temi, opravil transakcijo za 20€ in potem mi je pod rewards praktično en mesec pisalo You spent 20 of 20€ ampak da morem še počakat, da bo transakcija potrjena. Bonusa nisem dobil, niti noben rewardi mi ne delajo. Sedaj piše 0 of 20€, čeprav je bilo že 20 of 20€, pa še včeraj sem nekaj plačeval. Edino kar sem uspel dobit, je cashback (10% na YouTube premium, in 0.1% za vse ostalo), ker sem poskusno vklopil Prime.
Sem isti dan po registraciji opravil transakcijo za 20€, ampak očitno sem uslugo naredil le tistemu, ki me je “povabil” (če sploh, ker se sedaj spet piše 0/20€, mogoče zaradi tipa transakcije), jaz nimam nič od tega.