Vitaurium Investment Group?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ima kdo kaj info o tej firmi (razen tega da imajo v ***** website), je mogoče kdo kaj vložil? VIG

Mislim, da je nekdo iz te firme (Andrej Žigon) pred časom po forumih objavljal mesečne donose, ki so bili tam okoli 4%, zdaj pa vidim, da imajo stabilen program, kao do 10% na mesec donosa. Je to sploh realno ali zopet še en nateg?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
odgovor na tvoje vprašanje si si postavil sam v svojem zadnjem vprašanju!

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Eh čisto realno je tole Matix. Jaz tudi imam podobno podjetje. Imenuje se Ribicius investment ltd. Donosi so mesečno med 8 in 15% tako da prosim javi ti pošljem številko računa in swift pa lahko začneva delat
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Stroški:

Provizija managerja(podjetja VIG) od mesečnega profita:
Plačilo vstopnih stroškov ( 5 % od investirane glavnice)
Za investiran znesek od 5.000 € do 50.000 € je 50% od mesečnega dobička.
Za investiran znesek od 50.000 € do 100.000 € je 40% od mesečnega dobička.
Za investiran znesek nad 100.000 € je 35 % od mesečnega dobička.

Da bi mogo en šamar stisnit
grin1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Eh čisto realno je tole Matix. Jaz tudi imam podobno podjetje. Imenuje se Ribicius investment ltd. Donosi so mesečno med 8 in 15% tako da prosim javi ti pošljem številko računa in swift pa lahko začneva delat
smile-1.gif

Ne pozabi, sedež pa imaš v Somaliji, bančni račun pa na Deviških otokih
wink-1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
1. Banka je na Cipru, to pomeni, da deluje po evropski zakonodaji, se pravi ni primerjave s Somalijo ali Deviškimi otoki.
2. Stran je profesionalna, zaupanje vzbujajoča, skratka za njo nedvomno stoji resna firma
3. Cilji so jasno razloženi, prav tako strošli in donosi, skratka ničesar ne skrivajo. V ležečem tisku je celo opozorilo, da je možno, da se pretekli donosi ne bodo ponovili, vendar lahko da bodo še boljši (dodaj jaz:)

Zdaj pa nekaj osnovne finančne matematike.

Predpostavimo, da imam 100.000 EUR (srečko, kaj češ). Položim jih v ta sklad z 10 % donosom na mesec, skratka ne izberem agresivnega programa. V treh letih bom imel približno 3.000.000 EUR (še večji srečko, ampak kaj čmo, eni znamo(jo)). Ampak to še ni vse. Če denarja ne rabim 5 let, bom zaslužil 30.000.000 EUR.
Citiram stran "S preko 3.000 milijardami dolarjev dnevnega prometa gre za največji, najbolj dinamičen in najbolj likviden kapitalski trg na svetu" (mimogrede na tej strani, da je 300 bilijonov NYSE približno 100x manj kot 3000 miljiard, ampak saj veš kaj pravijo, kaj pa otrok ve, kake so to številke). Če je to res (3.000 milijard), to pomeni, da je potrebnih samo 1.000 takih srečnežev, kot bom jaz čez 5 let potrebnih, da zgeneriraš celotni dnevni promet " najbolj dinamičnega in najbolj likvidnega kapitalskega trga na svetu". Se pravi, da gre za zelo eksluziven klub.

Možnosti sta dve:
1. Večina ljudi na svetu je slepih in ne uvidijo, kakšne možnosti so na internetu in kako lahko je zaslužiti denar, samo če si previden in ne izpustiš priložnosti, ki se ti ponudijo na dohvat ruke.
2. Ovce so zato, da se strižejo.

Kaj misliš, katera je tule bolj realna

PS. Ker pa imam 200 K evrov viška, bom 100 K vložil v agresiven program, ampak samo za 2 leti. Zaslužil bom malo več kot 54 mio EUR, kar bo dovolj da bom do konca življenja lahko dajal "pametne" nasvete na alter.si.

PPS. Vse, kar je v tem postu napisanega, razen izračunov in ovc, je nakladanje. Saj verjetno je to večina ve, ampak glede na vprašanje, ali je 10% mesečni donos na mesec realen, ima svakojakih, pa bi rad to še enkrat izpostavil

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ma to je isto kot Forex...
Le da so Ciprčani toliko pametni in besede forex ne uporabljajo...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Ima kdo kaj info o tej firmi (razen tega da imajo v ***** website), je mogoče kdo kaj vložil? VIG

Mislim, da je nekdo iz te firme (Andrej Žigon) pred časom po forumih objavljal mesečne donose, ki so bili tam okoli 4%, zdaj pa vidim, da imajo stabilen program, kao do 10% na mesec donosa. Je to sploh realno ali zopet še en nateg?

recimo da ti dam samo en nasvet. prej ali slej bo sla firma po gobe in s tem tudi tvoj denar, ce ga bos imel not. zdaj pa ujet to tocko in malo pred njo pobrat denar ven. to je vsa filozofija zmagovalca (beri gamblerja). dolgorocno firma ne pije vode ....

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Vidim da se tukaj poteka debata o meni,tako da je najbolse da se par stvari razjasni.

ericks---tudi ce gre firma "po gobe" se z investitorjevim trgovalnim računom nič ne zgodi

Podjetje Vitaurium Investment group je podjetje,ki odpira trgovalne račune pri brokerjih kot so Oanda in Acmgold.Noben denar se ne nakazuje v podjetje VIG,ampak samo na SVOJ trgovalni račun.

Dosti ljudi je pametnih in govori o nategih,kateri so bili priča,ampak s tem tudi mečejo v koš podjetja, ki res nekaj delajo.Pri nas nič ne skrivamo,ampak imamo vse karte odpre.
Za dokazilo pa prilagam 3-mesečni account history enega od naših računov,tako da boste nekateri lahko videli,kaj se dogaja v podjetju VIG
http://www.shrani.si/f/2W/kd/dw1XABh/3-meseci.doc

se nasvet za vse takoimenovane poznavalce forex trga :seštejete koliko je zaporednih pozitivnih trejdov,in tako potem skepajte s kakšnim trejderjem sodelujemo.

Za vse , ki jih resnični zanima,me lahko kontakirate na andrej.zigon@viginvest.com oz me lahko kar pokličete na 041853750.

Lp,Andrej Žigon

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Še nekaj.Tukaj se ne govri o nekaterih garantiranih donosih,kot to nekateri pravijo.Na forex trgu ni nobene garancije,tako da...V prednosti je samo tisti,ki ima dobrega trejderja,in mi imamo vrhunskega.

lp

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Glede na to, da si v tej firmi že vsaj leto in pol (sklepa iz tegale :http://vzajemci.com/forum/search.php?searchid=44670), si sedaj že milijonar, vsaj glede na donose, ki ste jih ustvarili v preteklosti.
"Navaden" trader danes v tujini brez težav dobi 100 K USD, vrhunski pa 5x toliko + bonuse. Zakaj ta dela pri vas. Mu toliko plačate. Ampak to je samo za podvprašanje.

Resna vprašanja so pa tole:
Kako veste, da sem poslal prave dokumente pri prijavi. Kako veste, da nisem recimo Mazuti Abdelghani ? Ali drugače, kako imate poskrbljeno, da se preko vas ne pere denar? (Mazuti Abdelghani je namreč v resnici na "črni listi"). Mislim, da ste na tem področju malo šibki:)
Stalno kažete na pretekle donose, kako so uspešni. Glede na to, da ste zelo uspešni, da imate (upravičeno, glede na uspehe) visoke provizije, mi lahko razložiš, zakaj ima firma sedež tako daleč iz centra Nikozije? Še posebej glede na to, da po mojem vedenju v Nikoziji biva veliko Rusov in Libanoncev, ki imajo sicer velike avtomobile, ampak jih neradi vozijo daleč naokrog, da se lahko vedno kažejo na glavnih točkah v mestu:), vsi so pa precej pri denarju in bi nedvomno z veseljem investirali v kaj takega.
Zakaj vam dela samo slovenska stran, če ste mednarodna firma registrirana na Cipru?
Glede na to, da firme s takim imenom nisem našel na ciprskem portalu narejen za registracije firme (ne najde nobenega z VITAU%), pod kakim imenom ste v resnici registrirani?
Vi ste VIG d.o.o (Limited=d.o.o.). Kakšen je ustanovni kapital? Kakšen je vaš odnos z banko, ki jo navajate na svoji spletni strani? Imate tam samo račun, pa ste z njihove prepisali še malo podatkov?

Res ne govorite o GARANTIRANIH donosih. Govorite pa o PRIČAKOVANIH. In potem takoj postrežete z zgodovino, da so bili ti doseženi:)

Pa še izpis account history-ja - Za nazaj lahko najdem 10 delnic, ki bi imele bistveno višji odnos. Za nazaj potem naredim lep Word. Ker priloženi je impresiven. Samo enkrat minus v prikazanem obdobju. To je resnično nekaj za kar bi se vse velike banke (ne NLB ipd, ampak Citi ali HSBC, ING ali UBS: Vsi ti bi plačali take traderje v zlatu.
Zakaj torej delaj za vas?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
No g.Ferdo.Veliko govorite,ampak izkusenj vam pa malo manjka.Vsi lahko najdejo za nazaj dosti bolj profitabilne reči,samo za nazaj je lahko biti pameten.Kdo pa je rekel da tale trejder dela samo z nami????Dela tud za druge,tako da se ni za bat za njegov upravljalski fond.Ubadate se s stvarmi ,ki se ne tičejo trgovanja.Kaj vas pa vas zanima kako smo registrirani?Kakšen kapital imamo,..itd.?Če še ne veste,mi samo pomagamo odpreti račun investitorjem pri preverjenih brokerjih,tako da nismo niti blizu njihovem denarju!Investitor si nakaže denar na svoj račun ,do katerega mi ne moremo(poglejte si pomen besede upravljalski računi).

Kar se tiče verodostojnosti poslanih dokumentov,to presodi sam broker,to ni naše delo.Če kdo želi odpreti račun,mu pomagamo,če ne pa si ga sam lahko kadarkoli odpre,tako da postopek je zmeraj enak!

Rade volje vam pred vami užgem platformo pa boste sami v živo videli,da ni to neki lepega spisanega v wordu,tako kot si vi predstravljate v vaši zgodbici.

Enostavno VIG je podjetje,ki samo odpira trgovalne račune in nič drugega.Ljudje so kot vi so bili opeharjeni ,tako da so nakazovali denar v Panamo,itd....tukaj pa je velika razlika.Nakažejo si ga na svoj račun,in denar pride nazaj samo na njegovo ime!!!

Rade volje vam vse odgovorim,ampak samo če imate kakšno vprašanje,ki je res povezano z upravjalnimi računi ,z brokerjem ,itd...

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
za ostali vprasanja ki niso povezana s temami ki sem vam jih nastel,pa nazalost nima volje/casa se ukvarjat.Je pa lepo,da si nekdo uzame cas pa zacne govorit in pametovat o zadevah o katerih se ne spozna.

lp

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Zanimivo je to da je internet stran tako dobre in odlične in oh in sploh dobre firme spacana na hitro in narejena zelo otroško. Zanimivo je, da vse kar se o vas da najit na googlu so vaše lastne samohvale (vzajemci, alter, finance, forex-trgovanje,...). Vse kar o vas najdem ste sproducirali sami, nikjer ničesar resnega o vas, o vaših strokovanjakih,....
Kako ste registrirani in kje ste regisrtrirani, kakšen je vaš kapital, kdo so lastniki in povezane osebe, kakšna so vaša sredstva, vaša bilanca,...., je še kako pomembno. Vse to namreč kaže na kredibilnost vaše firme, podjetja za katerega trdite, da bo meni kot popolnemu laiku na FOREX-u pomagalo iz mojih 500 EUR ustvariti nekaj več. Narediti donos, ki ga z znanimi načini varčevanja oz. bolje rečeno plemenitenja sam ne morem narediti. Trdite, da boste ustvarili donos, ki jih banke ne morejo ponuditi, da ste enostavno boljši. Vendar pa se lastniki skrivate za nekim podjetjem, delujete v davčni oazi,.... Kako pri bogu vam naj zaupam posredovanje pri mojih začetkih v Forex trgovanju če nevem niti s kom imam opravka. Za vas g. Andrej Žigon pa ravno tako ni nekih pametnih refernc. In danes so reference tiste, ki so pomembne. Razkrijte se malo. Povejte s kom imate podpisano pogodbo za trgovanje, kdo vam je izdal dovoljenje za opravljanje tovrstne dejavnosti,.... Aja pozabil sem. V Cipru tega ne rabite, ne. In mi vam potem naj zaupamo svoj denar. Dajte no. Če bi bilo tako lepo potem bi danes lahko vsak delal bajne donose in v enem dnevu zaslužil svojo mesečno plačo. Še malo pa bo lahok vsak mehani, krojač, ...., trgoval na borzi in forexu in obljubljal kolegom bajne donose.
Malo sem se razpisal. Mogoče vas po krivici obdolžujem, vendar priznam sem sit tega, da danes že vsi mislijo, da poznajo vse o borzi, da jo obvladajo v nulo. Potem pa čez pol leta jočejo, kako so zaradi "pametnega" nasveta nekega borznika ali podobne investicijske hiše kot je vaša izgubili vse svoje prihranke.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28

Smo slovenceljni že malo pozabili na Zdenex ali so ga samo preselili na Ciper ?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Spet smo na zacetku?Tukaj nisem vazen jaz in ne podjetje Vig.Vse kar je vazno je dober trejder,kajti on dela dobicek investitorjem.Kot ste videli zgodovino trejdov,lahko sklepate da je uspešen,če pa dvomite,sem vam povedal da vam lahko tudi v živo pokažem.EDINA VLOGA PODJETJA VIG JE,DA POMAGA ODPRET TRGOVALNI RAČUN INVESTITORJEM.
Pravite da ste siti ljudi,ki znajo vse o borzi...Hvala enako.Jaz pa sem sit ljudi ki sam blebetajo neumnosti in cele dneve sedijo na forumih in pamatujejo,kaj je za njihovih 1000€ naboljse.Nikoli nisem rekel da smo najbolsi,da bomo naredili milijone,..itd..Forex je riskantna naložba,tako da tukaj ni garancij.Pravite da lastna hvala cena mala??Če bi vsi sedeli na stolici cele dneve na forumih kot vi,in samo govorili,pol vemo kam bi svet se obrnil...
Glejte,na kratko da povzamem.Bodite pozorni kaj pisem ,da ne boste spet pisali da kaj obljubljam--Ne govorim o nobenih garancijah,ne obljubljam nobenih donosov,amapak samo ponujam pomoč pri odpiranju trgovalnih računov,kjer je denar na banki na investitorjevem računu.Trejdr dela dobre donose,amapk vemo da zna narediti tudi minus,itd....Tako da mora sam clovek presodit ali se mu splača ali ne.

Drugače pa kar lepo nakazujete vaših 500€ še naprej v Panamo,kjer boste virtualno obogateli.

lp.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
G. viginvest, potem pa povej, kdo je ali kdo so vaši trejderji? Saj to verjetno ne sme bit skrivnost, razen če so od zadaj res kakšni "mutni posli", kot že ničkolikokrat in v ničkoliko firmah do sedaj...
Da na ta način dobim(o) nekaj podatkov o tistih, ki bodo dejansko ali delali denar ali pa ga "zagnali v tri krasne"...

Če jaz stranki povem, da delam za zavarovalnico Wiener Staedtishe, ji tudi povem, kje se bo obračal njen denar, ki ga bo vsak mesec vplačevala v obliki mesečne premije. Kdo so tisti upravljalci, od katerih bo na koncu odvisna vsota, ki jo bo dobila izplačano v obliki rente ali kot enkraten znesek... Kdo so naši in posledično njeni, recimo trejderji, borzniki...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz...

Glede na .doc bi lahko sklepali, da se stop lossi tukaj uporabljajo zelo liberalno, skoraj nikoli. Rezultat takega tradinga je veliko majhnih plusev in nekaj velikih minusev. Trade se odpre in se čaka, da pride v plus. Vse do velikega poka. V nasprotju z vsako trading teorijo, kar prižge prvo rdečo luč.

Vseeno sanjski rezultat, vsaj zaenkrat. A dva meseca v forexu vseeno nista nič.

Nastopi pa en velik problem, namreč negativne rezultate se vedno da pobrisat, ali celo iz nule spisati tak dokument. Za ugotavljanje dejanske sposobnosti nekega "trejderja" se navadno uporabijo možnosti:
- postanje tradeov v živo, odpreš si tu novo temo in jih vpisuješ par tednov
- uporabljanje neodvisnega servisa, ki to dela relativno avtomatizirano
- trade record, overjen in potrjen iz strani brokerja (če ne gre za nekega no-name brokerja)

(tukaj sem predpostavljal, da dejansko trgujejo na forexu. Ne poznam rezultatov preteklih let, a če vmes ni negativnih mesecev, ali so zelo redki, se nam obeta nov ponzi)

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
"Vitaurium Investment Group l.t.d. je naložbeno podjetje, ki deluje na t. i. valutnem trgu. " - to je prvi stavek iz vaše strani, začetek bi lahko rekli:)
"EDINA VLOGA PODJETJA VIG JE,DA POMAGA ODPRET TRGOVALNI RAČUN INVESTITORJEM." - To je citat iz tvojega odgovora.
Kaj torej ste? Ste res registrirani na Cipru? Na moje vprašanje kje se to preveri, nisi odgovoril, niti na druga vprašanja o Cipru ne:)
Niti na vprašanje o spoštovanja zakona o PPDiFT. Morda te podučim kaj na tem področju. Če bo nadležni organ ugotovil nepravilnosti, ima pravico blokirati sredstva, tudi na Cipru, ker tam, ne boš verjel, imam izkušnje, velja ista evropska direktiva. In potem ne morem do svojih sredstev na svojem računu toliko časa, dokler vi ne boste razjasnili kako in zakaj česa niste naredili. Vmes je pa pušenje na Forexu:)
Torej odprete mi trgovalni račun (spet, tako ste odgovorili), kjer lahko trgujem sam ali dam sredstva vam v upravljanje?
Če vam dam na upravljanje (verjetno to pomeni "upravljalski računi"), potem bi že na strani pričakoval vsaj pojasnila:
Koliko sredstev "upravljate" (očitno to prepuščate nekomu drugemu, pa tega nočete predstaviti nam)
Citat druge strani "Na domačem in tujih trgih upravljamo s približno 62 milijoni evrov sredstev, kar je dokaz odličnega upravljanja, predvsem pa zaupanja vlagateljev."
"V tujini poslujemo prek uglednih bank in borznoposredniških družb, kot na primer Deutsche Bank AG iz Frankfurta."
Kako skrbite za davke? Delate izključno spot posle, ki niso obdavčeni? Kje to piše?

In zakaj hočem vedeti kaj več o vašem podjetju? Enostavno ker nočem "lepo nakazovati mojih 500€ še naprej v Panamo", da boste vi realno obogateli.

AMpak na konkretna vprašanja lahko odgovori konkretna firma, ne virtualna:)