Bivši Elektro maschinen, zelo dobro, eedino plastično pištolo je bilo treba menjati v zadnjih 8 letih.Kako pa se obnese REM power?
Bivši Elektro maschinen, zelo dobro, eedino plastično pištolo je bilo treba menjati v zadnjih 8 letih.Kako pa se obnese REM power?
Takooooo sem jezen. Kupil lavor nekineki 25 za 180€, 140bar pritiska. Pridem domov, zadeva ne vzge. Klicem servis in rosviko da bodo v stacuni zamenal, peidem v stacuno pa pravi da morajo poslat na servis pa potem sele lahko dajo novega. Zdaj se tolcem po glavi kaj nisem vzel jebeni parkside pa je.
Verjetno pa ne morem zahtevati kupnine nazaj? Gre za merkur
moja izkušnja par postov nižjeJa, lahko bi to kdo prej napisal...usrana jajca
Ce sem posten, se tudi meni zdi to bolj marketinska fora. Avta brez vedra in gobe ne mores oprat. Je pa strajfix fajn da predhodno ta veliko umazanijo spravis iz avta.Po prvem pranju avta s samponom porocaj prosim.
Ksz
Kaj pa tale? Po spec. bi znal konkurirat K5.
https://www.mimovrste.com/visokotla...air-visokotlacni-cistilnik-storm-195-r-proair
Hvala, na to sploh nisem bil pozoren.potem vzemi STANLEYa, ki ima indukcijski motor
Tudi Kaercher nima regulacije za količino šampona. Imam K5 novejšega. Lahko samo na pištoli preklapljaš med porabo ali pa ne.