Ja in? Kaj mu manka za tak denar?
Dec, ni vse v barih, ki jih gledaš.
Saj verjetno sam dobro veš, da je cena tista, ki pove iz česa je zadeva in kaka je pričakovana vsebina (pustimo nategune). In čistilec za 300+ evrov z nazivnim tlakom 130 barov, bo garanatirano bolje delal vse za kar je narejen (z mnogo boljšo regulacijo), kot nek čuri muri za 100 evrov in nazivnim tlakom 180 barov.
Zato se moraš sam pri sebi odločit a rabiš dobrega (kar si rekel, da menda ne) ali ti cca dol visi in kot pravišl..za oprat tlakovce 1 x letno = važno da dela... torej bo tak za 120 EUR polna kapa in dela kolikor dela, potem pa ga samo primeš (kot Kozmus kladivo) in fukneš kolikor daleč ga nese...ter greš po drugega.
Za (ajde) 120 EUR bo vse isto sranje..verjetno eden proizvajalce (kinez) dela za vse, le povejo mu kako barvo želijo imet, obliko ter kaj naj na plastiki piše (znamka)...edino kar lahko ujameš kje akcijo in ga dejansko dobiš za 100 EUR, ker je stari model in še nima 3D napisa znamke.
Tako da..počekiraj Hofer, Lidl, Bauhi, Obi,...kje bo najcenejši, po možnosti s 3 leta garancije (da seveda ne zgubiš računa) in piči ponj, bare odmisli, ker itak ni razlike med njimi
(pa operi enkrat že te tlakovce!
).
(teh 120 EUR je vzorčnih, ker ne vem kje se cene vrtijo).
Jaz sem enkrat in edinkrat kupiš štrajfiks, vzel piko boljšega (20 let nazaj za 160 mark), ker je bil kao Bosch, pa kao kovinska črpalka (kupil v Ita.)...itak ga nisem uporabljal za pranje vata, ker se mi ni dalo vlačit šare ven in not, pa je na koncu prav tako crknil (morda zaradi neuporabe)
..namesto, da bi dal pol manj za nekaj drugega...končni rezultat bi bil enak).