Visa Electron in PayPal

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Torej, sem pooblaščen za upravljanje z S.P računom. Imam tudi svojo Visa Electron kartico s katero bi se naj dalo b.p kupovat preko spleta ampak mi jo PayPal zavrne. Čemu to?
confused-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. nemogoče. Tamala ima isto kartico in bp prek paypala plačujeva.
Kaj ti sploh javla?? Če ne se na banko obrni..

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sedaj sem poskusil z kartico lastnika S.P-ja katero pa je b.p sprejelo.
crazy1.gif

Pri moji pa javi; "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Imaš Visa Electron kartico od obrtne zbornice - ta je predplačniška ali kako drugo. Če je drugo, morda ne podpirajo visa electron temveč samo navadno viso ali pa si kaj narobe vnesel.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Viso Electron Paypal sigurno sprejme.
Se se mogoče zatipkal z datumom veljavnosti kartice?
Ali pa še na računu nimaš nič denarja, ker paypal naredi transakcijo za 1€ ob prijavi nove kartice...

Lithium

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Ziher dela. Preveri, če si prav prepisal datume, jaz se spomnim sem se enkrat zafukal pri datumu do kdaj je veljavna; ker je pisalo 08/11, pa sem mislil da pomeni to do novembra 2008
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vse sem prav prepisal, mogoče je kakšna omejitev ker sem jaz samo pooblaščen za upravljanje z tem računom nisem pa dejansko lastnik tega računa, ker kartico od lastnika računa sem lahko popolnoma b.p registriral.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imaš kaj denarja gor? kot so ti že napisal, ti paypal en drobiž vzame na začetku.
tudi jaz imam isaelectron pa dela na paypalu

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Jaz Viso Electron za internet nakupe uporabljam brez problema ze kar nekaj casa. V zacetku ni bilo mogoce, ampak so kasneje sprostili (se mi zdi, da nekje od zacetka 2007 naprej).
Za PayPal pa ne bi vedel. Sem pa denimo imel probleme pri telefonskem nakupu od 080 1 LECE, odkar so bili prodani Mestni optiki - kao jemljejo Viso, ampak Electrona jim ni pograbilo (pred tem niso imeli tezav - druga firma...). Mogoce imajo posamezni trgovci kaj "narobe".

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Visa electron preko s.p. ni noben problem pri PayPal.
Jo imamo tudi mi in gredo transakcije brez problema čez (polnjenje PayPal računa in tudi jemanja denarja dol na kartico).
Kot so že omenili gor, preveri da imaš € ali 2 gor za preverjanje in pa seveda pazi da vpišeš prave podatke. So pri PayPal zelo pikolovski kar se podatkov tiče.